.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Целулит, от друга страна, можеш да имаш и на изключително слабо тяло, ако то не е стегнато. Една съседка е страшно слаба, а с такъв целулит, че слага всяка дебелана в малкия си джоб.
    Мда и аз съм забелязала това, че доста от "натурално" слаби момичета имат целулит. Това е просто защото са свикнали да ядат каквото си искат и да не правят никакви упражнения, защото каквото и да правят са си слаби.

А според вас възможно ли е целулита да се премахне(доколкото е възможно) без никакви мазила(нещо не им вярвам), ами с редовни тренировки,здравословно хранене,много вода и домашни масажи? Аз по принцип почти винаги съм си яла здравословно,но проблема май дойде от обездвижването и малкото вода,която (не)пия. Ето,че не е важно само дали си дебел или слаб,ами както написа AliceSw от много неща:/....
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от December Виж мнението
    Мда и аз съм забелязала това, че доста от "натурално" слаби момичета имат целулит. Това е просто защото са свикнали да ядат каквото си искат и да не правят никакви упражнения, защото каквото и да правят са си слаби.

А според вас възможно ли е целулита да се премахне(доколкото е възможно) без никакви мазила(нещо не им вярвам), ами с редовни тренировки,здравословно хранене,много вода и домашни масажи? Аз по принцип почти винаги съм си яла здравословно,но проблема май дойде от обездвижването и малкото вода,която (не)пия. Ето,че не е важно само дали си дебел или слаб,ами както написа AliceSw от много неща:/....
    Премахвала съм си целулита сама с трнировки и беше доста лесно, дори не забелязах как стана. Просто тялото ти се променя, формата ти става друга, кожата се изглажда, така че, да абсолютно възможно е и изпитано.

Цитирай Първоначално написано от December Виж мнението
    Това е просто защото са свикнали да ядат каквото си искат и да не правят никакви упражнения, защото каквото и да правят са си слаби.
    Не е точно така.

Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Да, стриите само ако все още са червени могат да се премахнат и става с всякакъв дълбоко хидратиращ крем.
    Ако вече са бели е късно.
    Това също. Имам бели стрии по дупето и от няколко месеца вече се мажа с маслото на Икаров и половината ги няма..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си