Здравейте!
Пиша, защото ми е необходим съвет, а никой друг като че ли не ме разбира...
На 15 години съм и преди 2 седмици се запознах с момче (мъж) на 20 години. Започнахме да си пишем, все повече с всеки изминал ден и на 21.02 (миналия Петък) се разбрахме да се видим. Беше просто невероятно - на живо е още по-красив и толкова мил... Изглежда строг и студен, но всъщност е така грижовен... Никога не съм получавала толкова внимание в предишните си връзки. На следващия ден - в Събота ми предложи и аз приех... Всичко беше просто невероятно - романтика, дълги целувки - красива любов... Има само един проблем - на 20-ти Март трябваше да заминава да работи в София, като каза, че ще е само за сезона и се говорихме, че някак ще се справим - той ще се прибира за уикендите, аз ще ходя - все някак ще минат летните месеци, та дори ще бъде и по-вълнуващо. Но вчера сутринта, той ми каза, че цяла нощ е мислил и, че е решил да остане там не само за през сезона и, че заминава след 2 седмици. Каза, че няма как да ми даде нищо сигурно, както и аз на него, защото той иска сериозна връзка, а разстоянието ще ни пречи... и се разделихме. Аз му казах, че не го обвинявам за решението, че се радвам за него, той каза, че ще се виждаме, когато се прибира и т.н. пожелахме си щастие и аз излязох от фб.
Вечерта, просто имах някакво усещане, че той мисли за мен... и след секунда, видях, че ми писа да се видим, преди да замине, защото едва ли скоро ще искам да се видим, аз му отговорих, че винаги ще намеря време за него и се разбрахме да си пишем понякога...
Мисля си, дали преди да тръгне да не му дам картичка, в която да напиша, че ще го чакам и ще мисля за него, каквото и да се случи, защото той спомена, че може и да не му се получат нещата в Сф, а аз наистина го харесвам... За толкова малко време се привързах толкова силно към него...
Моля, помогнете ми. Има ли шанс да се получи нещо сериозно между нас?