.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    а на някой да му направи впечатление таймлайна на цялата ситуация?
    запознали са се преди 2 седмици
    преди 1 седмица са излезли да се видят на живо
    на следващия ден са тръгнали
    ходили са ЦЕЛИ 5 дни, преди да се развалят нещата...

и накрая пита може ли да излезе нещо сериозно... цялата работа е толкова несериозна...
    Мда и мен ми направи впечатление това, както и друго. Искал сериозна връзка, но се зарибява с 15-годишна.

Авторке, не го мисли тоя. Знам, че на 15-6 годишна възраст момичетата харесват по-големи момчета на по около 20, ама повярвай ми, това не е любов.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Авторке, не го мисли тоя. Знам, че на 15-6 годишна възраст момичетата харесват по-големи момчета на по около 20, ама повярвай ми, това не е любов.
    Защо?

Не виждам защо трябва да коментирате разликата в годините в случая.

Имам две-три познати, които на 15-16 години са започнали връзка с 19-20 годишен и три години по-късно все още са заедно.

В случая на авторката, други фактори играят роля:

а) той живее/учи в чужбина
    б) както Лейдито ви посочи - несериозността на цялата ситуация.

Не знам за каква обич става дума след 5 дни "връзка" и 2 седмици познанство.

Авторке, няма да се получи.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мда и мен ми направи впечатление това, както и друго. Искал сериозна връзка, но се зарибява с 15-годишна.

И какъв е проблема на тази възраст? Не виждам проблем. Когато тръгнах с моят приятел бях на 15, той на 20. В описанието ми пише вече колко време сме заедно Изобщо не сме имали проблеми за възрастта, нито проблеми с това, че аз съм ученичка. Тази година завършвам и вече мислим за съвместно бъдеще. Дори винаги съм изключвала разликата ни, по простата причина, че винаги съм се чувствала по-зряла от 2-ма ни

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И какъв е проблема на тази възраст? Не виждам проблем. Когато тръгнах с моят приятел бях на 15, той на 20. В описанието ми пише вече колко време сме заедно Изобщо не сме имали проблеми за възрастта, нито проблеми с това, че аз съм ученичка. Тази година завършвам и вече мислим за съвместно бъдеще. Дори винаги съм изключвала разликата ни, по простата причина, че винаги съм се чувствала по-зряла от 2-ма ни
    Благодаря ти, много мило ми стана от твоя отговор! ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си