- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- are help
слушайте ся хакери, по евроспорта и по бнт вчера в 20:00 емисията или бтв беше не съм сигурен чух една песен мн яка, ама не мога да намеря емисията че да си намеря и песента, няква помощ нещо ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
цъкаш тука http://www.namemytune.com/ даваш лисън, даваш jazz и даваш 1970', след това ще ти пее един, ама ти цъкни next и тогава слушаш мене
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аре мадара, пускай тоя мангекьо и свърши малко работа![]()
sapphire5![]()
еми давай битивито кво чакаш![]()
sapphire5![]()
на босфор тв новините са от 19:00
еееее
язък ве, от време на време по евроспорт пускат смешни компилации, може тогава да е било![]()
беги беги, вие ме отказахте тотално
sapphire5![]()
човеко, просто провери в 19 айде дали дават някви хип хопъри
sapphire5![]()
оф объркал съм се, имам евроспорт повторения, нямам босфор тв, ся търся![]()
следващия път почват новините и държиш телефончето в ръка
почне ли някоя песничка пускаш да се записва
трябва да си подготвен
по бнт от 18 до 22 няма никакви хип хопъри
а по евроспорта в 20:00 дават ски скокове
дейба шси я търсиш![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 02-28-2014 на 18:00
първо си я припявах тази песничка и мн ме кефеше, ама не знаех откъде съм я чувал, после я чух по предаването watszap по евроспорта за кратко, после по новините и съвсем бях изгубил надежда, но вчера вечерта си лягам и след 10мин от на чичо телевизора чувам песничката и си викам, тва сиг е няква кратка реклама и пак съм прецакан и по едно време скачам с телефона пускам бързо нета и TrackID и влизам чичо спи и гледам как адреналинките танцуват в края на предаването господари на ефира и в последния момент я откраднах и излязох без чичо да се е събудил...
sapphire5![]()