- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Само на мен ли Рамзи ми допада? :Д Да, психопат е, но просто нещо ми допада в него. Много ми е жал за Теон, обаче, колкото и тъп и горд да беше, не мисля, че заслужава такава съдба.
?спойлер? С нетърпение очаквам частта, в която Мартелите просто влизат в играта. Надявам се да отмъстят за Оберин, не знам, не съм чела книгите.
Мартелите още не са влезнали в играта, камо ли да отмъстят за Оберин. Доран пусна Пясъчните змии да се разшетат, да видим какво ще стане. Дорн да се моли принц Доран да е жив и здрав дълго време да управлява мъдро и да усмирява змиите и Ариан. Последната има тенденция да се проваля с гръм и трясък във всичко, с което се захване (въпреки че е несравнима съблазнителка) и е по-добре на този етап да стои далеч от властта.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Честно казано не бих заложил на дълъг живот за Доран, предполагам ще умре още в следващата книга. Пуснах един линк предната страница относно сезон 5. Ще се развива главно в Дорн.
А защо им казват Пясъчните змии, ако може някой да ми обясни?
В Дорн името за копелето е Санд (Пясък), както в севера е Сноу (Сняг). Тъй като те са копелета на Оберин (пепелянката) са Пясъчните змии.
Аз силно се надявам Доран да не умре.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
лол глеах в интернетат клипче бой между ПЛАНИНАТА КОЯТО ЯЗДИ (най-големият пич) и някъв друг лешпер
еми лолнах мега много, ахахаха
ако филмът е толкова абсурден като цяло, май ше зема да го гледам
некой по-горе беше препоръчал да видим оная бабата на млади години..
само аз ли забелязвам че като млада е имала подобно секси изкривяване на устата като на внучка си във сериала ;д
Странноцицестата й "внучка" също е много красива. Ама... това http://3.bp.blogspot.com/-SV8roLXuqJ...yxyo1_4001.jpg
е къде-къде...
Само на мен ли не ми харесва Дормър?
'cuz of this https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...0TDT7bRrgkKfSA
she is fine either way
е че кое им е странното
гледали ли сте интервюта, картинки, гифчета със софи търнър?
нищо общо с моята любима санса ;/
http://i.imgur.com/miYDA4X.gif тук даже я оприличавам с аря :Д
Тия средни пръсти много модерни в тоя сериал. Ето и другите двама хубавци
А тука изглежда по приятно отколкото във филма. Трябваше така да го направят
![]()
приканвам ви, че ми е скучно :Д
иска ли ви се да размажете яйце в дразнещото лице на игрит? ;/
и вълчищата само в първи сезон ли са истински кучота?
Чудя се дали няма да заспа до 4, ако остана будна ще гледам.
Понякога се чудя какво не ми е наред щом не харесвам масовите любимци и са ми безкрайно скучни.
Всички Старки без Бран и Санса + ек възлюбената на Джон - Игрит. В последните книги ми умряха симпатиите към Денерис.
Най-дразнещите за мен Старки умряха, но и тези не ми харесват особено. Само Санса обичам. Определено има потенциал и няма да се занимава с чест и дълг, а ще играе Играта.
Денерис и на мен ми е тъпа - ако ще е Таргариен, да е Егон.
Церсей от друга страна ми е любимка, както и баща й, абе Ланистър като цяло (без Джофри).
Тирелите са ми идеала за семейство, но по отделно не струват - само Олена, която е Редвин обаче.
Баратеоните, които харесвах измряха.
От Тъли, колкото и да е странно харесвам Лиса. Едмур и Черната риба също.
Може би Мартелите са единствените, от които да няма човек, когото да не харесвам. Не, има - Обара.
Към Арин нямам наблюдения.
Грейджой са губене на време - Вранското око ме кефи обаче.![]()
ох и аз само на бран и санса се радвам от старките, но и рикон е сладур, другите са едни такива желирани и досадни
денерис така и не ме заинтригува, прилича ми на съфорумничката ни ShtrudeL по характер... и двете са сухи, витаещи в облаците миротворителки :Д (съжалявам, ако четеш)
а игрит е ужасна нали и самата актриса ми е антипатична :д
дразнят ме и мийра, джили, шае и сив червей :Д