.
Отговор в тема
Страница 14 от 28 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и сив червей :Д
    намекваш че е инвалид ли

Мега фен Аватара на galaxy29
    не заради това :д
    надъхано леке и подлизурко е ;/

относно поста на unknown:
    и аз съм фенка на ланистърови... тайуин, джейми и тирион са страшно яки, томен е бонбон :д обаче сърси и джофри... гадост
    олена и марджъри са такива лисички, приятни са ми, но по-скоро съм неутрална
    баратеон, не са ми хванали окото
    лиса беше гаден психар :д
    а бейлиш започна да ми харесва
    от мартелите, аз само с чаровния оберин съм запозната ;/
    теон няма ли да има позитивна промяна?
    другите, които спомена не са ми направили впечатление

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Теон за мен е позитивен герой. Страшно объркан, непредвидлив, търсещ внимание, неразбран, но позитивен. Опитът му да превземе Уинтърфел за неговите разбирания и тези на семейството му не е нищо лошо. А историята, че Старките са се държали с него, както с техен син е по-измислена и от приказките на баба Нан.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз харесвам Церсей, ако се погледне малко към миналото ѝ за мен не е толкова ужасен герой.

ооо баба нан! нея я забравих, тя пресъздаваше моето бабче :д

а пък за теон имах предвид, няма ли да има положителна промяна

Ами промяна ще има - дали е положителна или отрицателна всеки решава за себе си, но мисля, че за теб ще бъде положителна. Така че, да.

Церсей няма чак толкова тежко минало, че да я превърне в такъв човек. По-скоро си е вътре в нея това, но именно за това я харесвам, защото е образ, който много се доближава до реалния живот (като изключим аферата с брат и, разбира се )
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

ще видим :д
    сега се питам как реши, че ще е положителна за мен, но карай... сигурно ще е спойлер :д

а пък нищо не казахте за вълчищата
    и санса в реалния живот, не ви ли прилича на аря? :Д

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Емили Кларк е много секс, тъй че "шъш".
    Станис така и не ме грабна, много ми е блудкава историята му до момента. Жрицата и тя е много "секс", ама...nah..

Като гледам как хвалят Денерис ,умирам направо gaahaahhagah
    За мен Денерис е прекалено скучна,тъпа за мен.Говори много,а не прави нищо
    Ами така де.. всички господари така или иначе отново се върнаха.. Е някои де...
    Интересното ,което дори не знам защо го определям за такова,е ,когато продължават отново и отново да friendzone-ват горкия Джора .. тц тц...
    На мен любимите ми герои са по-малко ,отколкото тези ,които харесвам
    Засега те са .. Санса, Аря, Церсей, Тирион, Тивин и.. абе май са това...
    В началото много харесах Нед Старк,но вече сякаш с това,че не се появява, и спряха симпатиите ми към героя.
    От домовете най-много си харесвам Старките, Баратеон, Ланистър, Таргариен...

By the way, Емилия си е перфектната Денерис .. Да не си помислите ,че казвам нещо лошо за актрисата :Д

Като сме на тема илюстрации : http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/...at-d3myt8j.jpg
    Последно редактирано от AnnieHahha : 06-09-2014 на 07:23

Мега фен Аватара на Colouring
    Какво ще кажете за новия епизод?
    Мале, Сноу, ела мииии! *лиги*

Мега фен Аватара на draid
    Хаха.

Добре беше епизода, надявах се да не е посветен изцяло на тая битка и очаквах, но какво да се прави явно финалният ще е завършека на битката и ситуацията около Тирион.

Като цяло не очаквах много от този епизод, тъй като нещата около Вала и диваците винаги са ми били скучни, но като ги изгледах си промених мнението. Епизода беше много добре направен - мамутите, гигантите - точно както си ги представях. Когато надуха роговете направо настръхнах. Джон и Игрит - това е истинска любовна история. Той я предаде, тя иска да го убие и накрая си пролича колко много се обичат. Тяхната сюжетна линия много ми харесва, тъй като е лишена от всякаква блудкавост.

Мега фен Аватара на Colouring
    Нямах търпение да видя какво става с Тирион този епизод, но въпреки че не се спомена нищо за него не бях разочарована. Много добър епизод, поне според мен. Битката беше добре направена, гигантите, мамутите - всичко. Като цяло историята на Джон и Игрит ми харесва, но самата актриса ми беше доста антипатична, та не им симпатизирах като двойка само поради тази причина. Друг, който ме радва, е Сам. :Д Много ми е миличък, не искам да умира. Тая неговата е много дразнеща де, Джили/Гили, каква беше не знам.

Шае и Джили супер много ме изнервят и мен. И Игрит никога не съм я харесвала, чак се изненадах, като видях колко много хора мислят обратното. Денерис има потенциал, ама с това освобождаване на роби се прецаква. Кралски чертог в момента е уязвим, точно сега трябва да напада, ама не.
    Много ми е мъчно за Ренли и за Нед, обаче.
    !СПОЙЛЕРИ! -Иначе новият епизод, просто, нямам думи. През цялото време бях в напрежение, през цялото време си мислех, че замъка ще падне, не знам и аз какво. Частта с Игрит и Джон направо...мислех си, че тя ще го застреля, честно казано, ама си викам, че Джон е много важен герой и не може без него. Иначе, наистина, изобщо не беше блудкаво, лигаво и т.н, много добре беше направено. Но все пак с ръка на сърцето ще кажа, че се разплаках, когато Грен умря, много го харесвах, въпреки, че изобщо не е толкова важен. И частта, в която момчето, чието име ми убягва, умря в ръцете на Сам. Не знам, според мен това беше един от най-въздействащите епизоди в сезона, че и в самия сериал.

Цитирай Първоначално написано от Arctic Виж мнението
    ама си викам, че Джон е много важен герой и не може без него.
    Това никога не си го казвай

Иначе за повечето неща съм съгласен. Много бих се изкефил, ако Игрит беше убила оня от Денн, докато се биеше с Джон. Един вид, че няма значение, че той я е изоставил, унизил пред нейните и т.н., а тя пак го обича и е готова да извърши предателство за него.

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Това никога не си го казвай
    Прав си
    Аз честно казано си мислех, че Игрит ще се сбие с онзи, с който се скара на огъня *забравих му името* за това кой да убие Джон.
    Много натоварващ епизод беше, поне за мен.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Бях страшно предубедена към този епизод, защото частите с Аря и Джон ги пропусках в книгите. Цял час само на една локация с едни персонажи ми се струваше страшно нединамично.
    Горните представи тотално се разбиха на парчета. За 54 минути нито един път не съм си и помислила да кажа 'Боже, колко скучно!'. Изпипано перфектно - от масовки до грим. Страшно впечатлена и чакам следващата седмица.

трогателно беше това между игрит и джон, но се радвам, че вече няма да я има

вчера гледах туй http://m.youtube.com/watch?v=kb0L3UtqZA0 и тъпата мелодия ми се върти в главата ;/

Абе, имам един въпрос. Защо някои хора харесват Санса, обаче ненавиждат Теон? (За протокола - не съм гледала сериала, чела съм всички книги.)

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Абе, имам един въпрос. Защо някои хора харесват Санса, обаче ненавиждат Теон? (За протокола - не съм гледала сериала, чела съм всички книги.)
    Не знам и аз. Харесвам Санса, най-много заради развитието й, Теон също ми е симпатичен. Според мен не го харесват, заради това, че превзе Зимен хребет, защото предаде Старките, които са го отгледали като собствен син.

Да, това е, което страшно подвежда хората. "Старките са отгледали Теон като собствен син, а той им е превзел замъка." Старките са се отнасяли с повече уважение към Джон Сноу, отколкото към Теон и определено Старките не са се дърали с него като със син.

И аз като повечето харесвам Санса заради развитието. Теон не ми е толкова на сърце, но също по-скоро го харесвам, отколкото мразя.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз лично харесвам Санса и Джон, защото мога (по някакъв странен начин) да се идентифицирам с тях. Начело със Санса и Бран, всички Старки са ми симпатични. Дори Аря. Надявам се да се измъкне от онази дупка преди да е станало твърде късно. Кейтлин много я уважавах и искрено съжалявам за това, което се случи с нея - предстои да го видим в следващия епизод, надявам се. Другите ми любимци са Мартелите и дома Хайтауър (, които не се набиват много на очи). Надявам се Мирцела и Томен да се спасят... да ги пратят в Есос, ако се налага, но да не ги убиват.
    Денерис в началото ми беше интересна, но после започна да ме дразни характера ѝ.

Относно епизода: Очаквах да бъде невероятен с главно Н и очакванията ми се оправдаха. Ще излъжа, ако кажа, че великаните и мамутите не са ме впечатлили. Игрит беше убита от това момче, чиято майка уби... Око за око, зъб за зъб.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си