- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Радвам се, че има още един фен на Хайтауърите. Този дом има огромен потенциал - може би по-голям от някои върховни домове дори. Лично аз очаквам, че в един момент ще се намесят и те в играта. Също си мисля, че GRRM по някое време ще ни покаже и бившата изгора на сир Джора.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Не я ли показаха? Нали в книгите Джора ходи по едно време при нея в Лис? Или аз се бъркам нещо?
Относно Хайтауър - твърде са силни, за да бъдат незначителни. Просто много успешно НЕ се набиват на очи. Имат голямо семейство и са пръснати насам-натам, всички имат различи сфери на влияние...
Последно редактирано от dreamwalker : 06-09-2014 на 20:31
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не е ходил Джора. Брат й - Хъмфри Хайтауър е тръгнал към Лис да я моли за помощ с железните, защото Редвин са на Драконов камък. Но тази среща няма как да я проследим, защото нямаме POV.
Лично аз вярвам, че те ще намерят начин да се намесят във втория Танц на дракони, ако такъв въобще се случи. Още повече ако е вярно това, че са в конспирация с Цитаделата да избиват драконите, макар да се съмнявам![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Като споменахме Цитаделата, искам да видя Алерас!![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В другия сезон предполагам, че ще го/я видим. Аз по-скоро нямам търпение за Староград - наистина уникален град, в пъти по-подходящ за столица от Кралски чертог.
Да, да! Ако Староград беше столица, щеше да се наложи да го прекръстят на Мъртвоград.![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 06-09-2014 на 21:06
Аз очаквах да видя какво се случва с Тирион. Затова бях малко разочарована.
Но пък в крайна сметка епизодът беше изпипан до последния детайл и наистина ми хареса.
Очакваме сега следващия епизод с нетърпение и дано има поне мъничко за Тирион. God,не искам да умира :Д
Любимец от сериала ми е :Д:Д:: Но като се замисля така стана и с другите любимци. Най-вероятно Мартин и него ще го ''смачка'' - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...cc17baecb8c106
Тоя сезон ще свърши със случващото се с тирион, така че ще го видиш споко.
Общо взето този сезон свършва и времето, когато Тирион е интересен и готин, поне за мен. Като сюжетно действие върви по стъпките на Денерис![]()
След като едва ли не не ме насилиха да го гледам, го започнах! На трети епизод съм, пък!Едвам се сдържам да не го изгледам за половин час целия сезон! тагхаш кантхелпит
Иу, Тирион е ужасен.![]()
за жалост последващите книги ше са изцяло с мисъл че ше са на екран и сичко ше се осере
Ако доживее да довърши поредицата. Хайде Ветровете трябва да са почти завършени и дори да умре ще ги нагласят и издадат, обаче последната книга не я виждам с тия темпове на писане. Като цяло той е казал на сценаристите как всичко свършва в случай, че умре да не умре и сериала.
Само в първия сезон бяха кучета, някаква кръстоска между вълк и куче.
Последно редактирано от YSMF : 06-10-2014 на 20:30
Тъй като фаворитизирам женските персонажи на база външен вид, то Санса не ми е сред фаворитите.
Тогава Ариан трябва да ти хареса, но дано не се изложат с актрисата. Иначе не мисля, че Санса е грозна - нито като персонаж в книгите, нито актрисата.
Санса е предимно глупава, като повечето жени.
Welcome to the Jungle...
но се променя
и в книгите и във филма е красавица, но в реалния живот не ми харесва стилът й
в книгите е описана тооолкова фино
и джейми беше безумен гадняр, но се промени, както доста реални случаи
Санса, принципно, заедно с Церсей, е традиционният идеал за женска красота.
Не мисля, че Джайм се е променил, просто като Мартин го направи ПОВ научихме доста неща за него и му влязохме в положението. При случая с Бран, мисля, че беше страх от Робърт и то не за себе си, а за Церсей. В друг случай, Джайм не би посегнал на невинно дете - нито преди, нито сега.
да, когато той се разкри му влязохме в положението, преди това го виждахме само като високомерен кралеубиец
но според мен след загубата на ръката си, той стана проникновен
сърси не е красива във филма ;/
едит: http://m.imgur.com/a/TjvTN
Последно редактирано от galaxy29 : 06-11-2014 на 01:34