- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Денерис действа като badass, само когато има сила - я с драконите,я с Дрого. Като се скиташе по Червената пустош с бебета дракони и халазар от старци и сакати беше по-ниска от треватаНо въпреки това си я харесвам страшно много. Иначе да, и в книгите и израстването и е така бързо. Но на фона на десетгодишната Аря, която сама кръстосва кралство, тресящо се от война, бие се с мъже големи сигурно, три пъти по-големи от нея и ги побеждава и на всичкото отгоре и драскотина няма още, Денерис е нищо
Но все пак това е фентъзи, така че няма как да очакваме всичко да е реално.
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
О защо чак сега виждам тази темичка за сериала. Нямам търпение за 4-тия сезон. Епизодът със сватбата беше покъртителен. Откакто почнаха да го излъчват се каня да започна да чета книгите.
И лорд Тивин също умира. И то, ако знаеш как умира и какво прави, докато умира, шапката ще ти паднеМалко на спойлъри го обърнахме, но не се сдържах просто
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Тронът идва в България, само чакам да разбера датата за Варна.
Изравям си темата, за да проверя дали някой друг е гледал първи епизод.
Аз. Взимам си думите назад за Оберин - смятам, че актьорът се справя добре. И с нетърпение чакам следващата серия, че ни чака важно събитие![]()
Те с Елария засега са най - добре от новите, Стир твърде малко го показаха, но също беше добре. Що ли смениха стария Даарио да ги пита човек. С онази китка и Денерис изглеждаха странно. Предишното Барби поне си личеше, че е нагло и наперено.
Стир и хората от Денн и на мен ми харесаха. За Даарио съм напълно съгласен - този изглежда много окаян някак си. Разбирам, че нямаше как да се надяваме за синя брада и златни зъби, ама малко по-пищен трябваше да го направят - все пак това си е част от културата на Робския залив. Джофри както винаги само с присъствието си ме изкарва извън нерви (на тоя актьор трябва Оскар да му дадат
) . Иначе, гледайки как Церсей и Джайм си гукат, осъзнах, че май ще ни лишат от сцената във септата пред трупа на знаеш кого, за която аз много се надявах.
Лейди Олена ме накефи как запрати огърлицата зад гърба си. А това нещо, което сир Донтос подари на Санса дали ще изиграе ролята на мрежичката за коса от книгите?
чудя се дали хрътката ще го даде на ариа старк на края
НАЛИ?!
Седя и го гледам... "абе... тоя не беше ли друг актьор, името ми е познато, ама лицето не" и чак сега ти прочитам поста и загрявам, че те харабия смениха ония сексав русоляв момък с тоя. Искам да се награбят с Денерис, че още тъгувам за Дрого.
Целият сюжет с диваците ми е малко скучен... Ария и Хрътката също...
И аз не знам какво очаквам, ама не съм впечатлена.
Има сцена в септата, но не знам как ще завърши. Но беше в трейлърите, частта където казва "Why have the gods made me love such a hateful woman?"
Да, видях. Подведох се по това, че те в книгите преди сватбата не се бяха виждали, май. Ох, айде по-бързо да идва утре.![]()
Някой гледа ли вече серията, да си почешаме малко клавиатурите?![]()
Добър сайт:
http://kickass.to/usearch/Game%20of%20Thrones/
Изгледах новия епизод. Сватбата беше просто невероятна! Марджъри, Санса и Церсей (и Лорас) бяха много красиви с тези рокли и прически. Разговорът между Джейми и Лорас... мисля, че не се нуждае от коментар.
Радвам се, че най-сетне видяхме Бран и хората с него. Той е един от любимите ми герои.
И изказването на Селайз Баратеон за супата от книги буквално ме разби. Поради някаква причина през цялото време изпитвах огромно желание да фрасна Церсей...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Бран много пораснал ми се видя, иначе актьорът е много уместно избран, винаги съм го харесвал.
Имам чувството, че Селайз ще я гледаме по-често този сезон, жалко че няма мустаци и брадаВ първите три сезона не харесвах Мелисандра, даже малко ме плашеше, ама сега май почва да ми харесва - определено доста интересен персонаж.
Сватбата...Роклите и мъжките одежди също бяха разкошни. Джофри може да е всякакъв, но изглеждаше много добре, а актьора определено има моите адмирации.
Аз ли си внушавам или имаше явна закачка между Лорас и Оберин? Дали пък във филма няма да ги чифтосат за малко, въпреки враждата Тирел-Мартел?A Мейс Тирел е точно, ама точно, както си го представям, а лейди Олена как го отряза като говореха с Тивин
Церсей като типичната свекърва побърза да направи напук на снахата с огризките от пира.И кулминацията...направи ми впечатление как филмовия екип напълно се е съобразил с маневрата с отровата. Ако не бях чел книгите неща, които ще се окажат доста важни въобще не бих ги забелязал.
А след като Джофри ритна камбаната...може би очаквах малко повече от Церсей. Лина Хийди със сиг би се справила със някоя супер драматична сцена, от която да ти стане жал за нея, че и за Джофри. Ама пък от друга страна Церсей не е такъв тип жена
Ох, унесох се, стига толкова
![]()
Бран ти се е видял пораснал, защото актьорът няма как да си стои вечно на 11.
Джак Глийсън е уникален! Честно казано, стана ми жал за Джофри. Все пак в книгите той е само на 13. Не е виновен, че трябва да нарича чичо си баща. Церсей го е възпитала като неблагодарно зверче.
В книгите Оберин Мартел и най-големият син на Мейс - Уилас си разменят писма, но тъй като в сериала Уилас (и Гарлан) ги няма логично е Лорас да е заместител. Все още ми е странно, че Джейми присъстваше на сватбата...
Томен Баратеон изглежда много мило дете.
Санса, милата! Представям си колко ужасно се е чувствала по време на онази сценка с джуджетата! Исках да я гушна.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.