- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
верно съм стара вече за тоя форум, тр да спра да се разписвам
Случайно да знаете дали/кога ще излязат онези обобщаващи мини-серийки в тубата? Game of thrones: History and Lore, май се казваха и имаше за 1/2/3-ти сезон.
След като излезе двд-то за сезона ги пускат.
Данке,
а иначе сега с какво си разнообразявате "сериалното" време? Аз лично гледам само нови продукции, поне до пролетта. Флаш/Готън засега са читави.
мачът между кобрата и кличко, не ви ли заприлича на битката м/у оберин и планината
нашият симпатяга беше пренадъхан и не мислеше много трезво по същия начин, както оберинчо ;/
с тая разлика, че нашия го сплеснаха жестоко още от първата секунда
а оня там май беше обратното, ако не бъркам за коя битка става дума :Д
мне и оберин падна и в началото и се изправи пак на крака
и планината си беше съсредоточен докрай, както другия лош :д
абе 1:1, веднага си направих съпоставка със спомената битка
обаче кобрата поне ще може да си вземе поука, а оберин нямаше такъв шанс :д
иначе за ей тази http://youtu.be/QS2IYyywZMs
Последно редактирано от galaxy29 : 11-15-2014 на 22:49
да, да, правилно съм си спомнил
THE MOUNTAIN THAT RIDES :Д
скандален пич
жалко, че е единственият :С
да бе пич
искам да ми ги държат и двамата с кличко и да ги удрям с бухалка между краката ;/
тоз дето го играе е некъв исландец от тея "world's strongest man"
супер пич е ;Д
а и във филма пичът си върши раотата, коли там некви без мноо приказки
сички останали в тоя филм мноо обичат да ГОВОРЯТ
е да, добре си свърши работата, не отричам, но се би за нещо лошо ;/
иначе извън филма изглежда пич, дам
Между другото ми подариха книга на Дж.Мартин, в която става дума за събития ~100г. преди първата книга.
"Рицарят на седемте кралства", ако проявявате интерес.
Чел съм я не е лоша, но тя по-скоро разказва историята на един рицар така че не се научава кой знае колко много за света на "песен за огън и лед"
Тъкмо онзи ден взех да чета Untold History на английски в електронен вариант и днес гледам това
https://www.ozone.bg/knijarnica/knig...a-ogan-i-led/?
Мисля да си го взема от колекционерска гледна точка, особено както е пълна с илюстрации и като цяло супер готино направена. Тия дни ще взема да я pre-order-на. Само ми е странно че не намирам на друго място информация, а обичайно тия книги ги превеждат Бард, а тази е от Сиела.
Аз исках да си я взема на английски но цените са пожар. Само в Амазон се намират по-тънко ама като сложиш и доставката и става пак много. Аз за това започнах да я чета на английски кат eBook ама сега като видях че ще я има и направо не се сдържам. Тия дни ще я pre-order-на и аз. Особено като знам какви артове има в нея. Ето тук може да метнеш едно око на книгата ако не си я видяла вече. https://www.youtube.com/watch?v=twWzGdyP6QM Само корицата е различна, но съдържанието е същото. Много ме радват такива книги лично мен.
Едит: И аз я поръчах, даже за малко да пропусна да видя, че дават и една книга безплатно като подарък, аз избрах "Играта на Де Ниро" без да ми говореха и 4-те предлагани подаръка нещо.
Последно редактирано от draid : 11-30-2014 на 20:00
Хаха, аз също не бях забелязала, че има подарък книга, но като се усетих, избрах "Играта на Де Ниро". :Д
Наистина цените са страшно скъпи, даже е учудващо, че българската е толкова изгодна спрямо тях. Аз затова избрах и нея, де, фактор си е все пак.
Иначе изглежда доста готина, той е фен на поредицата, на сериала, на всичко, така че ще се изкефи. :Д За мен ще е другата книжка. :Д
https://www.youtube.com/watch?v=DB_b4cahkqg
А корицата е като тази. На мен лично повече ми харесва от черната.
Да само дето черната е подвързия, а червената си е отпечатана на самата корица. Иначе черната е по-хубава.
Черната като дизайн ми харесва повече, но е лесна за късане.
Учудва ме, че е толкова евтин българския вариант, а са запазили твърдите корици. Браво!
Аз още не мога да повярвам, че е толкова изгодна и излиза толкова бързо, а не се е вдигнало шум. Очаквам 9 за да повярвам. И странното е че или Ozone са спрели да звънят за потвърждение или не звънят за книги. Имах контакти на един от собствениците трябва да го преслушам.