- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Значи ако не изменят радикално книгите, както се опитват да започнат, то Денерис ще става по-противна с вссеки изминал епизод/сезон. От последните книги успя да ми стане крайно атнипатична поради скучността си.
Това има да го почакаме доста, освен ако не спестят 90% от историята.
Срещата между Денерис и Тирион наистина ще бъде голямо събитие. Дано draid греши и успеем да я видим още този сезон. Не мога да чакам още 4-5 сезона за всяка една сюжетна линия да се развие. Не е човешко това...
Бран историята в сериала ми действа като разхлабително. Супер дразнеща и безинтересна ми е/ Жалко ще е, ако не вкл. зомби-Старк елемента.
Ами ако е тоя сезон, то значи ще прескочат много неща около книгите. Историята на Бран е по-различна в книгите и не е чак толкова натрапваща се. Актьора влезе в пубертета явно и стана много грозноват. Те така или иначе вече казаха, че сериала ще изпревари книгите, което е жалко. Книгите са далеч по-добри и бих искал дъртия пръч да ги допише преди да е хвърлил фира, ама може и да не го дочакаме. От друга страна е хубаво да има промени в сериала за да държи интереса и на тези които са чели книгите. Мисля обаче, че тая стратегия е от скоро.
Бран ще е решаващ фактор по-късно, помнете ми думата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Да, ще контролира драконите с третото си око, дано не
Защо всички се притесняват, че Мартин ще умре? Не е толкова стар
Или има някава информация, която не ми е известна?
доколкото знам темпото му на писане е като на охлюв в цикъл
и уж ще са още две книги
тей че
Daenerys е ненормално тъпа.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
нещо новия сезон а и май и предишния са ми тъпи
ясно че не могат да поддържат интереса от първи сезон ама то нищо се не случва уе
аря отиде. отиде
санса отиде. отиде
джуджето отива. не е отишло
джейми отиде. отиде
бран го няма. няма го
само в столицата нещо се случва ама нищо особено
/искам поне половината напрежение от първи сезон
Прекалено взеха да бягат от книгите. Какво беше това с Баристан и Джейми не ми е ясно.
Денерис ще се о*ира сериозно в бъдеще, започва да прилича на татко си.