- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
линията с Рамзи и Санса е интересна. при Денерис продължават да ми тъпеят нещата, oчаквах по-динамични да са нещата там. Джон също скучнее все още. другата интересна линия на Аря я забавиха. абе, разочарована съм, но има още време де.
да не се отваря от хората, които още не са гледали пети епизод
http://valarbloghulis.someecards.com...ing-the-fword/
Толкова вживяни хора в сериал само за вампирите съм виждал.
А си мислех, че ебавките свързани със Стар Трек феновете в щатите преди години не са реални.
Защото и аз го гледам, но не помня две серии назад, какво е станало, имената им пък съвсем.
Има сериал, да не съм луд да чета книги. Сериозно, чел съм много, има книги, например от Прачет, Рийд и Майн, които съм ги прехвърлял по десетина пъти и пак не помня имена на герои.
Ако не помня собственото си име, ще е меко казано, че нещо не е наред, направо ще е страшно.
оли хораа кво ли ши стани с нед ;х
Хм уж целта беше Санса да стане по- лукава, решителна, манипулативна и да не е за пореден път играчка в ръцете на някакви извратени персони.
тая санса има спешна нужда от една нощ в биад
Поздрав за D&D:
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Няма как да не ти направи впечатление като си чел едно и едни персонажи ги има напред в книгите като сравнително главни, а във филма започнат да ги избиват без ред. Точно поради тази причина е трудно да се говори вече, че челите книгите могат да очакват какво ще стане. Вече по-скоро знаем главната линия, но от 3-ти сезон сериала доста се отклони от книгата.
Edit: Изоообщо не ми харесва на къде отива тоя сериал. Те взеха да скапват и главната сюжетна линия на всички фронтове.
Последно редактирано от draid : 05-18-2015 на 20:26
да, беше доста eventful , явно са осъзнали, че няма как да наблъскат всичко в оставащите епизоди и са се разбързали
гледах промото на 8ми и мернах Захари Бахаров, беше вече време![]()
Ми има го в промото (където казва мy ancestors would spit on me if I broke bread with a crow), затова казах "мернала", а не "наслаждавах се на протяжна сцена"
Последно редактирано от therichbitch : 05-27-2015 на 19:11
И как разбра, че е той, да не ти е запечатан неговия образ в съзнанието ?
А знаеш ли, с колко грим е там ?
А че има още 100 статисти като него, които носят същия грим ?
-Запечатан ми е, всяка нощ него сънувам.
-С толкова, с колкото кифлите от съседната тема.
По английския го познах. Ако не знаех израза, нямаше да разбера какво казва чисто акустично.
Не знам, искам да си сверя часовника- ти колко би му платил?
Не бих му платил, за да те чука, след време като се поопознаем с теб, ще си помисля.