.
Отговор в тема
Страница 27 от 28 ПървиПърви ... 17232425262728 ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    W.T.F.
    Още не са излъчили целия финал и съм в шаш.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    W.T.F.
    Още не са излъчили целия финал и съм в шаш.
    Заради Джон или заради Сърсей?

YSMF, откъде го гледаш?
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-15-2015 на 01:51
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вече от всичко и най - вече, че бях преметната с едни фотошопнати спойлери

Гледах в stream2watch, който като по чудо не ми прекъсна нито един път.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нещо интересно в новата серия има ли, освен Церсей развяваща си голия гъз из града ?

Мега фен Аватара на draid
    Интересно, но не мислех че Станис ще умре. В книгите далеч не изглежда толкова плачевно положението му, да не говорим за тая глупост с дъщеря му. Като оставим Станис и Баристан явно се върнаха към книгите. Ще е интересно да се види другият сезон, след като вече няма никаква следа какво би се случило.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Продуцентите просто го мразят Станис, в рамките на два епизода го изоставят всички и дори не получи някаква величествена смърт, а му резнаха главата зад кадър. Имаше много по - голяма логика Бриен да го завлече в Кралски чертог и да си изчисти името от смъртта на Ренли, но.../ Чудно ми е Санса и Теон дали очакваха, че ще оцелеят или всичко е по - добре от Рамзи. Аря за първи път изобщо в този сериал направи нещо интересно !11!!1ШОК!111!!!!. И разбира се, че ако има една щастлива сцена, то няма да е щастлива дълго. Денерис без дракона вероятно ще я изнасилят/убият/завлекат във Ваес Дохтрак, където трябваше да е по начало.
    И Церсей може да е всякаква, но си държи на децата и е много по - добра майка от много.

Благодаря, сякаш помолих да ми разкажете целия епизод.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ха, малкото копеленце подмолно излезе.
    Много си е повярвал Мартин щом си мисли, че оставяйки повече трупове от Шекспир, майсторството му е толкова голямо, че ще продължават да тачат книжките му.
    Видяхме да се чукат деца, да се горят на клада, очаквах в сцената с Мирсела и Джейми тя да го целуне, после да си правят семейни оргии мама, тате и дечицата им.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    очаквах в сцената с Мирсела и Джейми тя да го целуне
    И аз това очаквах :Д

Град
    Sofia
    Нищо, Томен все още е жив.

Мега фен Аватара на pandabear
    това, което исках да видя в този епизод го видях, а именно: Аря. Тирион и Варис. Теон. Дотраките. доволна съм. Церсей пък ми беше най-скучна. 10 минути е ту мъч за тази сцена. за Джон трябваше малко повече да се постараят, поне Дух да го бяха дали...мисля си, че при Станис нещата все още не се приключили. също така очаквах да се появи още някой в края на епизода...нооооо явно ще се чака още.

Град
    Sofia
    Искам Мелисандра при Рамзи.
    Аз пък всеки път се моля Аря да не я виждам, сега и тя няма да може да се вижда.
    Ghost ли имаш предвид? Ако беше там, щеше да ги нападне и нямаше да могат да му се изредят, да го набучат.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-15-2015 на 18:59

Остава да си изберете герой и да ми го разиграете, тъкмо да нямам нужда да го гледам.

Мега фен Аватара на pandabear
    Ghost ли имаш предвид?
    дам. за баш финалната сцена, някъде покрай голямата локва. щеше да е красиво.

Град
    Sofia
    Направо поезия..

Някои от героите, които са си заминали, хич не съм ги харесвала, но е факт,че са били представени като смели, други като доблестни, трети като не знам си какво. Според мен е липса на всякакъв такт, след като ти самият така си изградил образа им, да ги убиеш по безчестен начин, като мравки. Все едно си плюеш на фасона.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-15-2015 на 19:16

Вероятно Джон няма да умре, поне това което се разбира от книгите. Станис не е много известно дали е мъртъв и той, макар че за него не бих залагал много. Просто идеята около Станис в книгите е малко по-различна. Да не споменавам че и Бран и Джон имат наченки на контакт с животните си, та и от там може да изскочи нещо интересно. Вероятността да се окаже, че идеята на цялата поредица не е изобщо в хората а във огъня и леда става все по правдоподобна.

anonymous708973
    Guest
    Видяхме да се чукат деца, да се горят на клада, очаквах в сцената с Мирсела и Джейми тя да го целуне, после да си правят семейни оргии мама, тате и дечицата им.
    Хахахаха, и аз!
    Тъкмо гледах серията, на тая сцена приятелят ми каза нещо от сорта, че това е толкова грешно етц, викам, ее, споко де, той татко й ей сега ще я оправи, и той: "добре, че не си писала ти книгата".

Коментар:
    Не знам дали Джон Сноу в книгите умира или не, сцената беше интересно замислена и никога не съм го харесвала, но не разбирам какво целят - да успеят в 15-ти сезон да развият действието дотам, че White Walkers да се прекатерят през стената и да стигнат до столицата ли?
    По повод коментара на Дрейд: То остава и да оживее след като го наръгаха поне 5 пъти в корема, това пък ще е жалка маневра за задържане на вниманието на зрителите. А Бриен нещо ме съмнява да не си е свършила работата, ама мн рано умря Станис, исках първо да свети масълцето на тая червенокоса пача, дето му проми мозъка, бавно и мъчително, пък после Рамзи да си поиграе с него.

Бтв, каква беше идеята зад сцената със Санса, когато тя каза "Знам какво е Рамзи и знам какво ще направи с мен", при положение, че ситуацията не се беше променила особено откакто той уби оная бабка и изнасили Санса? В смисъл, нещо изпускам ли?

Убийството на Мирсела също беше супертъп ход, пак не знам дали умира в книгите, а и не ме интересува особено, но можеше около нея да се изиграе нещо интересно. Цялата идея с тия малоумници с татуировки по челата, които са се взели за съдници на грешниците, ми е супертъпа.

Може би от цялата картинка ми е интересно какво ще стане с Денерис и дали бедното драконче ще оживее, иначе като цяло сезонът беше покъртително безмислен, може да се обобщи с две-три важни събития и това е. Да ни карат да чакаме по 11 месеца за сезон с такова потресаващо качество, е просто нагло.

Град
    Dreamland
    Сериалът тотално изкорми следните персонажи:

1. Станис

2. Санса

3. Кутрето

4. Лорас

5. Пясъчните змии

6. всички от Железните острови, които (не) видяхме.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland

Град
    Sofia
    Въпреки това харесвах Станис, но ми стана жал за това будно и жизнено момиченце. Може би убийстовото, което най- много ме подразни в целия сериал.

Град
    Dreamland
    Не мога да разбера каква е причината така да офъкат сюжетната линия на Станис. И Санса.

Град
    Sofia
    Не съм чела напред, но Санса след 'сприятеляването' си с Littlefinger не приключва ли в книгите?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да ни карат да чакаме по 11 месеца за сезон с такова потресаващо качество, е просто нагло.
    Поне им го набиха в началото с пускането предварително на няколко епизода, може да си вземат поука, ако се сетят за причината.

Град
    Dreamland
    Не съм чела напред, но Санса след 'сприятеляването' си с Littlefinger не приключва ли в книгите?
    В книгите Санса си седи в Долината на Арин.

В книгите Кутрето не е луд, да я праща при Болтън.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахахаха, и аз!
    Тъкмо гледах серията, на тая сцена приятелят ми каза нещо от сорта, че това е толкова грешно етц, викам, ее, споко де, той татко й ей сега ще я оправи, и той: "добре, че не си писала ти книгата".

Коментар:
    Не знам дали Джон Сноу в книгите умира или не, сцената беше интересно замислена и никога не съм го харесвала, но не разбирам какво целят - да успеят в 15-ти сезон да развият действието дотам, че White Walkers да се прекатерят през стената и да стигнат до столицата ли?
    По повод коментара на Дрейд: То остава и да оживее след като го наръгаха поне 5 пъти в корема, това пък ще е жалка маневра за задържане на вниманието на зрителите. А Бриен нещо ме съмнява да не си е свършила работата, ама мн рано умря Станис, исках първо да свети масълцето на тая червенокоса пача, дето му проми мозъка, бавно и мъчително, пък после Рамзи да си поиграе с него.

Бтв, каква беше идеята зад сцената със Санса, когато тя каза "Знам какво е Рамзи и знам какво ще направи с мен", при положение, че ситуацията не се беше променила особено откакто той уби оная бабка и изнасили Санса? В смисъл, нещо изпускам ли?

Убийството на Мирсела също беше супертъп ход, пак не знам дали умира в книгите, а и не ме интересува особено, но можеше около нея да се изиграе нещо интересно. Цялата идея с тия малоумници с татуировки по челата, които са се взели за съдници на грешниците, ми е супертъпа.

Може би от цялата картинка ми е интересно какво ще стане с Денерис и дали бедното драконче ще оживее, иначе като цяло сезонът беше покъртително безмислен, може да се обобщи с две-три важни събития и това е. Да ни карат да чакаме по 11 месеца за сезон с такова потресаващо качество, е просто нагло.
    Да видим. В книгите Станис е представен по коренно различен начин има подкрепата на северните кланове и желязната банка която го търси (те го търсят, не той да им се моли) Дъщеря му, жена му и Мелисандра остават в черен замък. В книгите битка не се е състояла и не се знае какъв би бил нейният изход. Възможно е Мартин да развива друг сценарии във филма с цел представяне на историята по два различни начина и с два различни края. Това до някъде е разбираемо. Относно как Джон няма да умре - мога само да ти кажа, че Кейтлин в книгите е още жива, да тая Кейтлин която и прерязаха гърлото на червената сватба и която по последни спомени се канеше да обеси Бриен. Има много неща които не се разбират във филма, но съживяването да речем е нещо което огнения господар явно "владее" (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си