.
Отговор в тема
Страница 28 от 28 ПървиПърви ... 182425262728
Резултати от 676 до 693 от общо 693

Тема: Game of thones

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е лейди стоунхарт се връща като зомби (нещо такова), не е същата.
    А Джон Сноу в книгите също ли умира? И после го съживяват? Нямам против да ме спойлнете )

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    А Джон Сноу в книгите също ли умира? И после го съживяват? Нямам против да ме спойлнете )
    Сцената с това своебразно линчуване е последната от главите на Джон в последната излязла книга.

Не знаем дали наистина е мъртъв.

http://chitanka.info/text/29089/71#textstart

"Джон се свлече на колене. Напипа дръжката на камата и я изтръгна. В студения нощен въздух раната димеше.
    — Дух — прошепна той.
    Болката го обля. „Бодеш ги с острия край.“ Когато третата кама го порази отзад между раменете, изпъшка и падна по очи в снега. Така и не усети четвъртия нож. Само студа…"
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Sofia
    Мерси

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    5-та книга свършва по същия начин като сериала. Не се знае какво ще е. А тя е зомби защото и е прерязано гърлото и не може да говори общо взето. Тя е съживена за сметка на Beric Dondarrion, който както мисля и във филма споменаха/показаха не може току тъй да бъде убит. Във филма конкретно хрътката го посече доколкото помня и после той възкръсна. В тоя ред на мисли, Джон би следвало да е възможно да бъде възкресен от червенокоска и да е ок с изключение на белезите.

Град
    Sofia
    Да, и да разберем коя е майка му най- сетне

Мега фен Аватара на draid
    А това не се надявай скоро да се случи. Поне така ми се струва. Следващата книга ще се казва Ветровете на зимата, което явно посочва и къде ще се развива действието. Около Бран и предимно севера. Аз предполагам, че замисъла на Мартин е домовете биещи се във Вестерос да излязат незначителна част от цялата схема. Има прекалено много неща които не се знаят, а в книгите още един Таргериен акостира на континента със значителна армия, Джейми изобщо не е във Дорн, а педала брат на Марджери бере душа тежко ранен в битка. Общо взето не е розово положението на Ланистърите. Да не забравяме, че в книгите Тирион се закле да убие и брат си.

Град
    Dreamland
    Да не говорим, че в сериала Джора, който е заразен, докосна Денерис и още няколко човек, вероятно, по време на онази ирационална сцена в девети епизод...

Stupid or what?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Sofia
    хааха, да!

Град
    Dreamland
    Сцената с Денерис в 9. епизод изсили всички мои възприятия и чувството за логика у мен.

1. Защо Синовете на Харпията убиваха и простолюдие, и благородници, при положение че се предполага, че самите те са благородници?

2. По същата логика: Защо убиха Хиздар? Той е благородник, който можеше да им бъде полезен, ако са решили да уязвят Денерис след евентуалния ѝ брак с него.

3. Защо, по дяволите, защо имаше толкова малко стражи, пазещи Денерис, по време на мащабни гладиаторски битки, които се провеждат в град, който е разтърсван от интриги и наскоро е бил окупиран?!

4. Защо докато Денерис се качваше на дракона никой не се опита да я убие?

5. Защо никой не обръщаше внимание на Денерис СЛЕД като се качи на дракона, при положение че пак можеха да я убият от уязвимата ѝ позиция?

Всички стояха и зяпаха.

Mindfuck.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-16-2015 на 16:41

Град
    Dreamland
    Онзи абсурд с ''20 good men'' не мога да го забравя.

Град
    Dreamland

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Абсурд да я върнат вече. За 3 дни тялото ѝ е станало отвратително, за 3 сезона трябва да е една торба кости.

Мега фен Аватара на pandabear

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Да не говорим, че в сериала Джора, който е заразен, докосна Денерис и още няколко човек, вероятно, по време на онази ирационална сцена в девети епизод...

Stupid or what?
    И аз се замислих по въпроса. Стигнах до извода, че явно трябва да е станал целия като камък, че да е зарАзен.

По 4 и 5-та точка: Нормално, хората виждат дракон, за който са чували легенди. Естествена човешка реакция е да замръзнеш. Надявам се да оживее дракончо :/

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По 4 и 5-та точка: Нормално, хората виждат дракон, за който са чували легенди. Естествена човешка реакция е да замръзнеш. Надявам се да оживее дракончо :/
    Дай да не намесваме естествените човешки реакции, защото да одереш някой не е такава, пък там редовно го правят за забавление.

Град
    Dreamland

+ Героят на Драконов камък.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-29-2015 на 22:26

Аз започнах наскоро да го гледам и ми беше мноооого трудно до 4, 5 серия... След това става по-интересно. Особено от 2ри сезон.

Супер фен
    е ти си ненормална
    първи сезон е голееееем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си