.
Отговор в тема
Страница 5 от 28 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, че тоя побърканият й брат на колко я даде на Дрого о.О
    А за Дрого казва ли се на колко е?
    И как е описан?

Абе, чудничък беше, като го преееееецакаха по тоя жесток начин във филма, мисля, че даже бях ревнала.
    На 13 я дава брат и. Иначе Драго е един от най-добре представените герой заедно с Едард Старк. Същия кръвожаден тип е, много кефи и в книгата. Малко има пак разбира се разминавания също и във секс сцените. Мисля, че първият път когато правиха се различаваше. Пък и на Денерис в книгите мн бързо започва да и харесва.

Мега фен Аватара на galaxy29
    оле колко спойлери и как ме блазнят, особено този под наименование "спойлер парти" :д
    но няма да ги прочета!
    а пък мисля, че всичките са по-малки в книгите

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    В сериала Денерис е на 16 в първия сезон, мисля. В първата книга е на 13. А в "Танц с дракони" е вече на 15.
    И да, прави грешки. Но няма безгрешни хора. Проблема при нея е, че ѝ липсва образование + добри съветници.
    Особено след като изгони Джора Мормон.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дрого е към 30, има разлика в първия път, да.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Дрого не мисля, че е казано на колко е в книгите, но в моите представи е над 20 със сигурност. Описан е г/д както във филма - висок, як, с дълга плитка и т.н.
    SPOILER, SPOILER, SPOILER!
    Аз вярвам или по-точно ми се иска да вярвам, че Егон си е истински. Що се отнася до Ланистърите, забравяме клона им в Ланиспорт с Давен и компания. Също така имаме Тирион и Джайм, а и се надявам да има някакъв, макар и минимален шанс Герион да е жив Сега за Тирелите. Докато Томен е жив, ако ще нито един Ланистър жив да няма освен него, Тирелите са там. Егон ще има огромни неприятности с тях, освен ако не се опитат да набутат Марджъри и на него . Всъщност единствения плюс, който той има е подкрепата на Варис и Илирио. С тая Златна дружина не мисля, че може да се постигне кой знае колко във Вестерос. И аз съм на мнение, обаче, че дорнците ще застанат до Егон, като от своя страна се опитат да му набутат Ариан за жена, всъщност те вече го правят.
    Мийрийн е губене на време и смехотворния брак на Дани също. Но, може би, Джордж нарочно разтъкава историята около нея
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

секс сцената с денерис и дрого беше описана страхотно!
    но иначе не съм им фенка

anonymous708973
    Guest
    Айде някой да я копне тая секс сцена, като много знаете :ДД

"Не можеше да определи колко дълго бяха препускали, но беше съвсем тъмно, когато спряха на едно тревисто място до малко поточе. Дрого се метна от коня си й я прихвана да я свали. Почувства се крехка като стръкче трева в ръцете му, с омекнали като вода крайници. Остана да стои безпомощна и трепереща в булчинската си коприна, докато той върже конете, а когато се обърна и я погледна, се разплака.
    Хал Дрого се взря в сълзите й със странно безизразно лице и каза:
    — Не.
    Вдигна ръка и грубо изтри сълзите й с мазолестия си палец.
    — Ти говориш на общата реч? — промълви учудено Дани.
    — Не — повтори той.
    Сигурно това бе единствената му дума, но макар и единствена беше повече, отколкото мислеше, че знае, и това я накара да се почувства малко по-добре. Дрого докосна леко косата й, заопипва сребристо русите кичури в пръстите си и замърмори тихо на дотракски. Дани не разбра думите, но в гласа му имаше топлина и нежност, каквито не бе очаквала у този човек.
    Той сложи пръст под брадичката й и повдигна главата й, тъй че да го гледа в очите. Извиси се над нея, както се извисяваше над всеки друг. Хвана я леко под мишниците, вдигна я и я постави на един валчест камък до потока. После седна кръстосал крака на земята срещу нея и най-после лицата им се оказаха на една височина.
    — Не — каза той.
    — Това ли е единствената дума, която знаеш?
    Дрого не й отговори. Дългата му тежка плитка се беше навила върху земята до него. Той я заметна над дясното си рамо и започна да сваля звънчетата от косата си, едно по едно. След малко Дани се наведе да му помогне. Когато свършиха, Дрого й даде знак. Тя разбра. Бавно, грижливо започна да разплита плитката му.
    Отне й много време. През цялото време той седеше мълчаливо и я гледаше. Когато свърши, той разтърси глава и косата му се разпиля зад него като тъмна река, мазна и бляскава. Никога не бе виждала коса толкова дълга, толкова черна и гъста.
    После дойде неговият ред. Той започна да я съблича.
    Пръстите му бяха ловки и странно нежни. Започна да маха коприните една по една, много грижливо, а Дани седеше неподвижно и тихо, и го гледаше в очите. Когато оголи малките й гърди, тя не можа да устои. Извърна очи и се покри с ръце.
    — Не — каза Дрого. Нежно, но решително издърпа ръцете й от гърдите, после вдигна лицето й, за да я накара да го погледне, и повтори: — Не.
    — Не — отекна гласът й след неговия.
    Тогава той я изправи и я привлече към себе си, за да махне и последната коприна. Нощният въздух смрази голата й кожа. Тя потрепери и ръцете и краката й настръхнаха. Плашеше я това, което идва, но не се случи нищо. Хал Дрого седна скръстил нозе и я загледа, изпивайки тялото й с очи.
    После започна да я докосва. Отначало съвсем лекичко, след това — по-силно. Тя усещаше свирепата сила в ръцете му, но той не я нарани. Държеше ръката й в шепата си и галеше пръстите й, един по един. Прокара нежно длан по крака й. Погали лицето й, проследи извивката на ушите й, пръстът му пробяга нежно по устата й. Сложи двете си ръце на косата й и започна да я реши с пръстите си. Обърна я и заразтрива раменете й, прокара опакото на пръста си по гръбнака й.
    Сякаш бяха изминали часове, преди ръцете му най-сетне да се спрат на гърдите й. Той загали меката кожа отдолу, докато тя не пламна. Пръстите му закръжиха около връхчетата им, защипаха ги между палец и показалец, след това започнаха да ги дърпат, отначало леко, после — все по-настоятелно, докато накрая те не се втвърдиха и не започнаха да я болят.
    Тогава той спря и я придърпа в скута си. Дани беше пламнала и останала без дъх, сърцето й пърхаше в гърдите. Той обхвана с огромните си шепи лицето й и се вгледа в очите й.
    — Не?
    И тя разбра, че е въпрос.
    Хвана ръката му и я премести долу, към влагата между бедрата си.
    — Да — прошепна тя и пъхна пръста му в себе си."
    едит: ахх, толкова е страстна
    Последно редактирано от galaxy29 : 04-20-2014 на 01:24

anonymous708973
    Guest
    Оооо, благодаря!

Ама във филма изобщо не е така, тя е суперуплашена и хич не й харесва тоя първи път.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Оооо, благодаря!

Ама във филма изобщо не е така, тя е суперуплашена и хич не й харесва тоя първи път.
    и той изобщо не е толкова мил и нежен

Оооо, благодаря!

Прекалено много неща във филма не са така както в книгата. Вземи за пример Кървавата сватба, там жената на Роб изобщо не присъства. Майка му обаче ще има интересна история.

Град
    Dreamland
    Прави ли ви впечатление, че от дома Баратеон останаха само Станис и Шайрийн? Ако Станис умре, какво ли ще стане с дъщеря му?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Лично на мен тая Талиса въобще не ми харесва като героиня (актрисата е симпатична - внучка на Чаплин). За какво я вмъкнаха, като с Джейн Уестърлинг нещата са много по-интересни. За тези, които не са чели - в книгата Талиса от Волантис въобще не присъства - на нейно място е една девойка от Уестърлинг - дом, заклет на Ланистър и тя не е убита на Червената сватба, за разлика от Талиса.
    На въпроса какво би станало със Шайрийн след смъртта на Станис, много е важно да отговорим какво ще се случи със Станис преди смъртта му. Аз си мисля, че е доста вероятно да си вземе Железния трон с помощта на Желязната банка . Та ако това стане и после се гътне, Шайрийн ще стане кралица. И тогава тежко и горко на Вярата на седемте, защото Селайз ще е кралица регент. В случай, че Станис си умре в сегашното положение, предполагам, че Селайз и Шайрийн ще избягат отвъд Тясното море.
    А да попитам, че съм забравил, Вал показвали ли са ни я във филма или тепърва ще ни я представят?
    Последно редактирано от UnkNoWn12 : 04-20-2014 на 13:10
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Лично на мен тая Талиса въобще не ми харесва като героиня (актрисата е симпатична - внучка на Чаплин).
    Талиса имаше як задник и беше единствената причина един приятел да гледа сериала :/

Град
    Dreamland
    Вал я няма все още и честно казано аз се чудя дали изобщо ще я кастнат.

Много ще е жалко да я няма Вал. Силно се надявам, Джордж да не позволи това. Все пак, Вал със сигурност ще има принос към сюжета нататък, а и виждам някаква заигравка с Джон, която може да се развие, ако той оцелее .

Град
    Dreamland
    Ти остави заигравката, ама аз се чудя как ще се развие ситуацията с диваците.

Те винаги могат да намерят начин, но няма да е същото без Вал. Всъщност Железните и диваците (които точно Вал ги освежава малко) са ми може би най-скучните сюжетни линии. На мен ми дай дворцови интриги и заговори

и аз не харесвам талиса, нито пък роб, отегчителни са ми
    секс сцената им беше хубава
    а пък не знаех, че в книгата я няма, интересно...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Сериала е перфектен, ама книгите са още повече...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ЗАЩО ПРОМЕНЯТЕ ЛЮБИМАТА МИ СЕКСУАЛНО ОТВРАТИТЕЛНО ИЗВРАТЕНА СЦЕНА?!?!?!
    аман

Град
    Dreamland
    Изгледахте ли новия епизод? Първи впечатления:
    Радвам се, че Санса успя да се измъкне. Кутрето - по-creepy от всякога.
    Томен е добър младеж. Ще стане добър крал, ако Церсей не е наоколо да го напътва.
    Обичам Шайрийн-Давос/Аря-Хрътката. Сладури!
    Тревожи ме промяната в историята на Джейми. Сцената с Елария и Оберин ми се стори леко ненужна.
    Речта на Денерис пред портите на Мийрийн не беше кой знае колко оригинална, но ми харесва как говори на валириански.
    + когато се засякоха Джейми и Томен в септата, поведението на Хрътката... и онази реплика на Скръбния Ед за "сините очи" (Джон се усмихна)
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-21-2014 на 13:36

Града е представен добре, впечатлява както трябва да е. Шампиона не го убива Даарио обаче, а един друг персонаж който явно са решили да не участва във филма. Секс сцената в септата също не е направена като хората. Чудно ми е сега да видя как ще превземе града.

чакам с братовчед ми да се засечем, че да гледаме новия епизод, а нямам търпение ;/
    поздрав http://youtu.be/ECewrAld3zw

Така, току що изгледах новия епизод и започвам с, надявам се, не прекалено дългия си анализ.

Хареса ми Санса с Кутрето, въпреки че актрисата, някак си не ме убеди, че Санса е толкова уплашена. Наистина се опита, но не и се получи, поне според мен. Иначе, тук сега очакваме интересно развитие - най-любимата ми глава от книгите е последната на Санса от "Вихър от мечове" (както и всички глави на Церсей).

И като казах Церсей. Двете ми най-големи разочарования от епизода. Първото - така прослувутата секс-сцена на Церсей и Джайм в септата пред тялото на мъртвия им син. Ако трябва да бъдем по-точни - липсващата секс-сцена. Защо, защо, защо ни я спестиха? Извратеността е една от запазените марки на сериала - защо трябваше да ни лишат точно от това? А и онзи "foreplay", който направиха. Те го изкараха, че едва ли не Джайм я изнасилва, а в книгата тя казва само нещо от сорта на "Не тук..Септоните..." и след това го награбва с всичка сила Тук, може би има значение и факта, че в книгата те изобщо не се бяха виждали след войната и той тъкмо дойде, а вместо да се запъти към мъртвия си син, опъна майка му на олтара на Майката. Второто ми голямо разочарование, въпреки, че него го имаше и в предната серия - Томен. Не мога да го възприема този актьор. Изглежда поне на 14, гласът му е почнал да мутира. Как това момче ще си играе с котенца и ще се радва толкова на един печат? Да не говорим, че бракът му с Марджъри трябва да изглежда абсурден, тъй като тя е двойно по-голяма от него. Аз като го гледам той и да консумира е готов . Наистина голям пропуск на екипа, а и на Джордж.

Марджъри и лейди Олена ме кефят. Тирел са ми любимци, колкото и Ланистър, ако не и повече. Дали с тези думи на Олена не ни hint-ват, че може тя да има нещо общо и в смъртта на мъжа си? Доколкото си спомням, конят му го беше хвърлил в някаква пропаст. Не е невъзможно да се изплаши или раздразни умишлено кон.

Аря и Хрътката няма да ги коментирам, тъй като на този етап са ми скучни. Единствено ще кажа, че ми стана жал за човека, дето Сандор го уби, ама той си е такъв и би ме учудил ако постъпи иначе.

Диваците. Хората от Ден точно така си ги представям - зловещи и свирепи, тук имат моите адмирации. Горкото детенце.

На Вала също ми бяха сцените като за пълнеж, но и такива трябват. От Джон нищо интересно, освен той да се хаби да ги предупреждава, тия пак да си правят тяхното. Ще осъзнаят, че съветите му са важни скоро. Сам развива закрилнически чувства към Джили

Сцените с Оберин и Елария съвсем не мисля, че са ненужни. Само така човек придобива представа що за място точно е Дорн. Лорд Тивин - умел стратег, определено знае как да се измъкне от всяка ситуация и кой каквото и да ми казва, няма по-умел стратег от него в Седемте кралства. Разбира се, Оберин е трудно да бъде подлъган и си има едно на ум.

Тирион и Подрик. Странно е взаимотношението им, някак си - малко на голям и малък брат бият. Тирион се опитва да приеме всичко с насмешка, ама вътрешно как му е...той си знае

Май само Денерис ми остана, ама може и да съм изпуснал някой. Да, Белвас Силния го няма, но точно тук и Дарио се справи с неговата роля. Само дето трябваше да се изсере пред цял Мийрийн вместо да се изпикае, та повече сеир да има, ама карай. На мен пък речта на Денерис ми хареса - стегната, кратка и все пак показваща основната й идея. И валириански <33333333333 Настръхнах. Мисля, че вече и е време обаче, да свали тази синя препаска, че цял нов сезон досега, че и в трейлърите е с нея. Мийрийн много ми хареса как са го докарали - с пирамидите и Великата пирамида - всичко е супер. Сега ми е любопитно как ще представят гхизкарската култура, а също и езика. Дали въобще ще разработват език или ще си карат на валириански?
    И да, един час го пиша вече тоя коментар, стига толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си