.
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Threaded View

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    PinkPan7her, що се отнася до спойлерите, старая се да не спойлвам, каквото споменавам от книгите са главно неща, които вече са известни и в сериала или имат някаква връзка със случилото се/случващото се, а не с това, което ще се случи. Но е възможно да съм се изпуснал за нещо, мързи ме да гледам назад в темата - ако е така, съжалявам. Иначе, лично за мен шансът Джофри да не е дете на Джайм клони към нула. А Джофри иначе хич не е грозен в книгите, а и във филма актьорът е симпатичен, по-скоро държанието му отвращава.
    YSMF, ето че мнението ни за едно нещо се различава. Според мен, Церсей още от малка си е ненормална. Пак ще намеся книгите, но тя нали е бутнала приятелката си в някакъв кладенец. А също така за мен едно от най-отвратителните и деяния е, когато е дърпала бебето Тирион за пишлето и май е щяла да му го откъсне, ако не е бил Джайм. Също така, според мен Церсей никога не е обичала през живота - нито Джайм, нито Регар, за Робърт и дума да не става. Гледай колко бързо резна Джайм, само защото СЕ ЗАБАВИЛ . Това ако беше обичаща жена, щеше веднага да се хвърли в обятията му. Що се отнася до Регар - тя е била в влюбена в титлата и фамилията му. Първо, че е принц и бъдещ крал, второ - на всички вестероши от 300 години им е било натяквано как Таргариен са над тях, как са кръвта на дракона и подобни простотии. И понеже Регар е нямал сестра, за която да се ожени тогава, си е въобразявала, че ако я вземе нея, тя малко или много ще стане част от Таргариените.

Моят пост страда от хронична липса на пунктуационна грамотност, като цяло.
    Последно редактирано от UnkNoWn12 : 04-15-2014 на 17:26
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си