- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
PinkPan7her, що се отнася до спойлерите, старая се да не спойлвам, каквото споменавам от книгите са главно неща, които вече са известни и в сериала или имат някаква връзка със случилото се/случващото се, а не с това, което ще се случи. Но е възможно да съм се изпуснал за нещо, мързи ме да гледам назад в темата - ако е така, съжалявам.Иначе, лично за мен шансът Джофри да не е дете на Джайм клони към нула. А Джофри иначе хич не е грозен в книгите, а и във филма актьорът е симпатичен, по-скоро държанието му отвращава.
YSMF, ето че мнението ни за едно нещо се различава. Според мен, Церсей още от малка си е ненормална. Пак ще намеся книгите, но тя нали е бутнала приятелката си в някакъв кладенец. А също така за мен едно от най-отвратителните и деяния е, когато е дърпала бебето Тирион за пишлето и май е щяла да му го откъсне, ако не е бил Джайм.Също така, според мен Церсей никога не е обичала през живота - нито Джайм, нито Регар, за Робърт и дума да не става. Гледай колко бързо резна Джайм, само защото СЕ ЗАБАВИЛ
. Това ако беше обичаща жена, щеше веднага да се хвърли в обятията му. Що се отнася до Регар - тя е била в влюбена в титлата и фамилията му. Първо, че е принц и бъдещ крал, второ - на всички вестероши от 300 години им е било натяквано как Таргариен са над тях, как са кръвта на дракона и подобни простотии. И понеже Регар е нямал сестра, за която да се ожени тогава, си е въобразявала, че ако я вземе нея, тя малко или много ще стане част от Таргариените.
Моят пост страда от хронична липса на пунктуационна грамотност, като цяло.![]()
Последно редактирано от UnkNoWn12 : 04-15-2014 на 17:26
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..