Прекалено много взеха да се отклоняват от книгите и това леко ме дразни. Много от образите също не са точно пресъздадени, както например Оберин. Книгите са потресаващо добри, най-добрата поредица която съм чел някога в тоя жанр. Всичко е толкова до болка близко с реалността и същевременно съществува фентъзи елемента.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Мен пък Денерис ме дразни мощно. Не знам в книгите как е, но във филма изобщо не беше описано нейното "съзряване". От вчерашна несигурна пикла стана ебати хардкора, коли и беси, майката на драконите и т.н. Ако не беше армията и драконите, щеше да си е същата глупава девойка.
Ама на моменти има проблясъци.

Още ми е тъжно за Дрого. Супермилата сцена имаха... http://www.youtube.com/watch?v=S4Wb1AnV7Dk
Женската ми душица беше в душевен оргазъм.
Аз харесвах Денерис в началото, обаче в последствие в книгите взе много да ме натоварва. Хал Драго ми беше любимец обаче.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не съм чела книгите, затова не спойлвайте, но какъв е шансът Джофри да е син на Церсей и Джайм? Просто беше прекалено проклет и грозен, съвсем логично ми се вижда да е резултат на кръвосмешение :д

Иначе Церсей е брилянтна роля, прекрасно играе тази актриса!

Хич не съм в час обаче - кой беше Рамзи? Оня, дето обезобрази Теон?
И кое беше момичето, което в началото на втора серия го убиха?
Това се знае, не знам защо се чудиш.