- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
За Ренис и Егон Реките наистина ми е убягнало или просто не си го спомням. При Баратеон обяснението ми е, че на се преки наследници на Таргариен, а пък и си личи, че Баратеон са с доста силни гени (нещо, което не може да се каже за Старк с оглед на децата на Кат и Нед). От друга страна примерно Ренира, Хелена (не съм сиг дали е така на бг) и брат им Егон не знам си кой подредса си типични Таргариен, въпреки че майките им не са. Но мисля, че търся под вола теле, честно казано и Джордж може да не е обръщал такова внимание на генетиката във Вестерос.
Това, че Кутрето ламти конкретно за Севера не ми е направило впечатление или просто съм го изумил. По-скоро ламти за власт като цяло. И за СансаА и той си има Речните земи, а съвсем скоро и нещо друго ще си има.
Силно се надявам, че някой ден Санса ще се вземе с Уилас. Той ми изглежда най-подходящ за нея. А и с тия неща, които преживява и тепърва ще преживее, определено ще натрупа опит в Играта на тронове. От нея би се получила новата Олена, според мен
И Санса е доста интересен персонаж, просто във филма се губи това, което се случва вътре в нея.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..