Според мен Белвас е голям пропуск, че го няма. Както няма и 3-те кораба и капитана им.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Е, как ще я нямаше? Или аз съм сляпа? Някви тласъци имаше там, ама през цялото време си мислех "Дааа бе, то така лесно се прави секс, толкова лесно се отмятат тия ми ти рокли, висящи парцали и простотии."
Ама наистина си е баш като насилване, не знам в книгата как е.

Ммм, много хитър ход от страна на дъртия Ланистър, не мога да не се възхитя.

Иии страхотен край на серията, много добро послание. Дразни ме тая русата пикличка колко си вярва, като без хората до нея задника не може да си избърше, ама айде. Не знам дали е от езика, от натъртването на някои думи или от друго, ама... дразни ме.
И тоя новият актьор за Дарио (?) е готин все пак. Да вземат да се харесат с Денерис ли? Най-накрая един хубав секс да видим
В книгата е пълно с такива секс сцени, уви във филма не им се получават. Секса в септата далеееч над това което показаха. С дъртия ланистър ще има развитие надявам се в тоя сезон или към края на тоя сезон с Оберин и Тирион също. Просто не можете да си представите на къде ще тръгнат нещата. Томен в книгата е много малък и пълничък - нищо общо с това във филма. И на мен ми е интересно как ще представят впечатлението му от удрянето на печати и привързаността към котета (явно няма да го има изобщо) Притеснява ме как ще представят и новият върховен септон и развитието около Марджъри и Церсей с него, дано не го спестят.