.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Arctic Виж мнението
    Баси просто.
    От една страна, наистина много ми харесва как Санса от някакво хлапе се превърна в нещо съвсем различно, много й се изкефих, отива й така.
    От друга страна, обаче, Оберин. В момента съм съкрушена. И реакцията на Елария просто...умирам, бе, умирам. Трябваше да го довърши. Знаех си, че ще загуби по някакъв начин, но толкова брутално не очаквах да е.
    Направо ми идеше да изключа компютъра тогава и да стана.
    Просто очаквам накрая всички да умрат, няма да се изненадам особено много.
    Трябва да си свикнала вече, че Мартин те кара да се "влюбиш" в някой персонаж и после го убива най-неочаквано и по най-брутален начин. В случая с Оберин обаче има и поука като цяло. Още като четях книгата и си виках "Хайде стига го гаври убивай го вече" без дори да знам какво ще стане и то стана. Сега пак го гледах. На мен лично Оберин от книгите беше един от любимите ми персонажи, още ме е яд за неговата смърт, дори пред следващите които няма да видим в тоя сезон.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Трябва да си свикнала вече, че Мартин те кара да се "влюбиш" в някой персонаж и после го убива най-неочаквано и по най-брутален начин. В случая с Оберин обаче има и поука като цяло. Още като четях книгата и си виках "Хайде стига го гаври убивай го вече" без дори да знам какво ще стане и то стана. Сега пак го гледах. На мен лично Оберин от книгите беше един от любимите ми персонажи, още ме е яд за неговата смърт, дори пред следващите които няма да видим в тоя сезон.
    А, какво свикване, аз колкото и да се мъча няма и не мога. И всеки път се заричам, че спирам да го гледам и въпреки всичко продължавам Но все пак толкова ми е гадно в момента, че повече не може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си