Ох толкова да се радвам че не само аз не понасям Дани!Първо Емилия не може да играе!Има цял tumblr посветен на тая тема хаха.Where are my dragons беше просто комедия.Изражението й е едно празно и безжизнено.Яко сексава е ,ама...до толкова.Нулева химия с новия Дарио/да не го почвам и него!/. Историята й е скучна.Драконите грам не са ми интересни.вълците на старките са къде-къде по-интересни и готини.
И аз не харесвах Игрит много-много.Много тъпо умря!Макар че е готино че точно оново малкото момче я уби.Според мен вероятността да убие Джон беше голяма,макар че се зачуди малко.Пип много гадно умря.Абе въобще тоя епизод така ме натовари психически.Не ми стига че сцената с размазаната глава на Оберин ме преследва...Джон има подобрение и определено този сезон ми харесва като герой.Санса също след втори сезон ми харесва много.Ария ми е скучна вече.Интересно е че девети епизод по-принцип има най-шокиращата смърт,но сега като гледам промото ще сменят нещата и най-очакваната смърт идва тая неделя!нямам търпение!това ми беше и любимата глава в книгата!!!