- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се пробвам ли
Здравейте, ето я и моята история. Момче съм на 18 години и харесвам едно момиче, което е колкото мен. Преди харесвах най-добрата й приятелка и тя това го знае. С момичето си споделяме много и много лични неща също (и за секс, и за всичко). Тя си има някакво момче (не правят секс все още, някакво неангажиращо е все пак де), но много се чудя дали да пробвам с нея. Замислял съм се щом толкова много ми споделя дали ме има просто като много добра приятелка, или за нещо повече? Най-странното, е че тя МНОГО МНОГО МНОГО рядко ми пише първа. Знам, че момчето трябва да поеме инициативата, но тя не би ми писала примерно в рамките на седмица, ако не започна аз чата. Според вас как да постъпя? Тя самата иска нещо сериозно, а това, че излиза от време на време с това момче, то е супер несериозно.
Последно редактирано от AirCrafter : 02-28-2014 на 18:40
Задължително се пробвай. Ама да не стане от единия ден както и разправяш, че ще си сцепиш бфф-то, на другия да и се обясниш в любов.
Ако искаш нещо повече от това да си й приятелка (да ти споделя) не й пиши, а направи нещо реално...
Да излизаме. Не много често де, но излизаме. Ситуацията е малко сложна, но ще я обясня. Значи (в момента съм 12ти клас) от 8ми клас си харесвам нейната най-добра приятелка Мими (примерно), но по стечение на обстоятелствата Петя разбра за Мими някои неща, които е правила скришом от нея и не й ги е казвала и т.н. Аз разбрах от Петя, че Мими ме е лъгала в продължение на 2 години, но нищо не е ставало между никого. Оттогава насам в рамките на 1 седмица с Петя започнахме да се виждаме по 1-2 пъти седмично, преди това двамата сме излизали само 1-2 пъти. Аз още, като разбрах за Мими какви глупости и неща е правила и не ми е казвала за тях, аз я отписах изобщо от хората, с които дружа, както и те вече не са най-добри приятелки. С Петя обаче както бяхме приятели, така нещо в мен просто трепна и си я харесах супер много !
Несериозното на нейния й приятел, е че той е на 23, тя на 18 и се виждат от време на време просто ей така, за да се поцелуват малко.Тя не от типа момичета, които биха пуснали на дадено момче за седмица-две. Според мен би изчакала поне още 2-3 месеца. И те дори и не са във връзка, нито са приятели с привилегии, нито ходят, нито нищо, просто се забиват да го кажа така.
И наистина в случая ми е супер странно как да подходя, когато се "пробвам". Директно с целувка? С разговор? Супер странно ми е, защото според мен тя мисли, че нашите отношения са просто приятелски. От друга страна аз не искам да я губя като приqтел, а й тя знае, че аз съм харесвал Мария и някак излиза, че едва ли не аз се пробвам с всяко момиче, а то изобщо не е така.
Ами нормално си е да се виждат от време на време и да не правят секс, то така се почва сериозна връзка, а не виждат се, стават неразделни и почват да правят секс постоянно. Ама както и да е, това не е важно в случая, просто ми стана интересно, защото на мен ми звучи в реда на нещата.
По принцип не съм привърженик на разговорите, а на действията, но щом сте приятели ми се вижда по-добър вариант да поговорите.
не
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick