Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
Според мен те има просто за приятел, но това не значи да не пробваш. Пробвай се.
Остави чата, на живо излизате ли заедно?
Кое му е несериозното?
Да излизаме. Не много често де, но излизаме. Ситуацията е малко сложна, но ще я обясня. Значи (в момента съм 12ти клас) от 8ми клас си харесвам нейната най-добра приятелка Мими (примерно), но по стечение на обстоятелствата Петя разбра за Мими някои неща, които е правила скришом от нея и не й ги е казвала и т.н. Аз разбрах от Петя, че Мими ме е лъгала в продължение на 2 години, но нищо не е ставало между никого. Оттогава насам в рамките на 1 седмица с Петя започнахме да се виждаме по 1-2 пъти седмично, преди това двамата сме излизали само 1-2 пъти. Аз още, като разбрах за Мими какви глупости и неща е правила и не ми е казвала за тях, аз я отписах изобщо от хората, с които дружа, както и те вече не са най-добри приятелки. С Петя обаче както бяхме приятели, така нещо в мен просто трепна и си я харесах супер много !

Несериозното на нейния й приятел, е че той е на 23, тя на 18 и се виждат от време на време просто ей така, за да се поцелуват малко. Тя не от типа момичета, които биха пуснали на дадено момче за седмица-две. Според мен би изчакала поне още 2-3 месеца. И те дори и не са във връзка, нито са приятели с привилегии, нито ходят, нито нищо, просто се забиват да го кажа така.

И наистина в случая ми е супер странно как да подходя, когато се "пробвам". Директно с целувка? С разговор? Супер странно ми е, защото според мен тя мисли, че нашите отношения са просто приятелски. От друга страна аз не искам да я губя като приqтел, а й тя знае, че аз съм харесвал Мария и някак излиза, че едва ли не аз се пробвам с всяко момиче, а то изобщо не е така.