Здравейте!Онзе ден с приятелката ми се разделихме,каза че не ме обича повече и иска да е сама.А във същия ден разбрах че имам Лефкимия...но по-страшното е че аз я обичам,и то обич ли е...направо умирам за нея никога не съм се влюбвал така...попитах я дали има някакъв шанс да се съберем,дали иска време тя каза НЕ!Какво да правя мамка мууу?!Много,ама наистина много я обичам.Не мога просто,няма да мога да преодолея раздялата...
![]()
Защо искаш да си с човек, който не те обича?
Сега мисли за себе си, далеч по-страшни са болестите, отколкото е една раздяла.
Неее не мисля...просто и омръзнах или ддз.не ме обича и т'ва е...не знам как да изляза от това състояние никога не ми е било гадно заради момиче...винаги съм го приемал като нещо нормално,ама сега....разбрах че и мъжете плачат....не успях да заплача даже когато баща ми почина...твърд човек съм,сега се скъсах...ЛОЛ ....се1 съм на 13години ...кво да правя....левкимията в момента не ме интересува...
![]()
Тя ясно ти е казала че не иска да сте пак заедно няма какво да направиш
Напротив, можеш да направиш нещо. Открий причината поради която те е зарязала и се постарай да оправиш нещата. Човек, който до вчера те е обичал не може просто ей така изведнъж да му хрумне, че му е омръзнало и да те зареже.
Това с левкимията.. дано темата не е трол. Баба ми я гътна за 1 година и няколко месеца. Дано не се шегуваш.
А за момичето.. щом ти е казала, че не иска да е с теб, че не те обича и че няма шанс да сте заедно, мисля че това е.
А както RapExotic казва, не може до вчера да ти казва, че те обича и изведнъж вече да твърди обратното..
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Внимавай, ако тролиш за левкимията, с такива работи ебавка не бива. От друга страна по-добре да лъжеш, щото това си е страшна болест.
Гаджето ти или нещо е объркана/несигурна, или си е харесала някой друг. Може да пробваш да си я върнеш с подходящите жестове и поведение, но колкото и да я обичаш, гледай да не се унижаваш, че е грозна картинка.
Welcome to the Jungle...
Ето я моята тактика:
Пиеш нещо силно, усилваш някакво hard-house-подобно и чупиш всичко което те изнерви, ако трябва: нападай.
Но те съветвам да не правиш това, аз просто не мога да го контролирам...вече не.
Нещо друго:
Единствената причина за която да си търся момиче (вече не мога да казвам думата гадже) е за да имам сериозна връзка с нея, но понеже като не мога да намеря такова момиче, планирам да игнорирам всичко свързано с момичета, любов, секс и т.н. , колкото тъпо и да звучи....но ако някоя иска да бъде с тебе, приемай!![]()
От поста ти не стана ясно дали те е зарязала заради диагнозата или просто са ти я поставили, след като те е скъсала. Ако е второто, то тогава изобщо няма причина да споменаваш за болестта си тук. Да, наистина гадно заболяване, но недей да търсиш съжаление заради това.
Във връзка със съжалението - само недей да очакваш, че мадамата ще се върне при теб, защото "умираш", едва ли не. Не си казал нещо такова, вярно е, но просто исках да го вметна...
Значи,не лъжа за нищо...какъв е смисъла?...И сега ми каза че иска да опитаме пак,да види как ще се чувства с мен.Сега трябва да се старая да я правя щастлива.Може и съвети да давате.знам ч е тъпо ама я обичам!
Унижих се достатъчно,повече няма на къде...и НЕ ТРОЛЯ!Колкото и да не ви се вярва.Искам да съм с нея ще се старая на МАКС!!!Та каквото ще да става..в петък ще се видим,та трябва да измисля нещо,разходка сред природата мисля да е.Ако имате и още идеи,ще се опитам да направя така че да и е весело с мен в петък.Пък да видим какво ще стане.
Аз ако имах Левкимия, щях да забравя за света и да се лекувам незабавно, защото YOLO ,и не мисля,че би ти било приятно да си живял само 14 години..