- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намеса в чужди връзки по собствена инициатива?
Какво мислите по въпроса? Бихте ли забивали някой, който знаете, че е обвързан? Ако инициативата е от ваша страна, смятате ли, че е лоша постъпка?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Постави се на мястото на другия и ще разбереш дали е лошо/гадно и т.н.
Е, то е логично качествените хора да са обвързани. Всичко хубаво а този свят не остава незабелязано за дълго.
Не са вещи, не можеш да ги откраднеш - те сами си преценяват дали да ти откликнат. Ако са задоволени във връзката си не биха.
Аз не бих се намесила между женени хора или такива с деца, единствено.
От друга страна бих се замислила дали, ако изневерят с мен няма да изневерят и на мен...Бих внимавала.
Аз също не бих искала да се замесвам с женени и женени с деца, в останалия случай съм попадала и в двете страни. В единия бях във връзка и открито сваляха гаджето ми пред мен, много е дразнещо , курвенско, поне да не го прави пред мен! Както и да е, минала исория и нищо не излезе от нея. После имах връзка с човек, чиято приятелка не живееше в града и се виждаха на два месеца за по една седмица, може би това ме е провокирало да вярвам, че връзката им не е толкова сериозна, в крайна сметка се разделиха, но не мисля, че аз съм била причината, по-скоро поводът.
Неграмотно пишещите трябва да се поддържате.
Авторе , зависи от твоя личен морал и как самият ти виждаш нещата. Не съм изневерявал и на мен не са. Преди бях с момичета, които знаех , че са гаджосани , заедно с много , които подозирах , че лъжат като казваха , че са необвързани. Никога не ми е пукало. В такива случаи важното е да си направиш кефа самият ти.
Преди изобщо не ми пукаше дали въпросното момче е обвързано. Първото ми гадже беше "заето" като се запознахме и сближихме, след няколко месеца скъса с приятелката си, за да е с мен. И след него пак не ми пукаше особено.
Напоследък обаче се запознах с няколко момчета, покрай които коренно си промених мнението и вече не бих се намесила в чужда връзка. Дори в случай да развия чувства, ако момчето е щастливо с приятелката си и влюбено, не бих действала.
Гадно е ,защото после като тръгнете пак така някоя може да ти го отмъкне .
Дa,мисля,че е гaдно.Гледaм и от гледнa точкa нa момичето,нa което ще му бъде изневерено,не е приятно. Aко е сaмо до сексa,необвързaни желaещи имa,но дa се бъркaм в чужди взaимоотношения... не.
Мама ме е учила да не се набутвам между шамарите. Окей, харесвам си някой сгаджосан, правим тва-онова, мацката му разбира и проблеми. Защо? Или съм във връзка, правя разни неща с някого, приятеля ми разбира и пак проблеми. И пак защо? Ако искам да съм със някого, приключвам нещата с настоящия и толкова. Дължа му поне това.
Отделно дето ако някой изневери на приятелката си с мен, шанса след време да хукне след друга сочна мръвка, е голям. Защо?
Дотук мнението ми е абсолютно същото.
Тук обаче идва тънкия момент, че НЕ бих позволила да се стигне до момент, в който изневеряват с мен. Всичко би било като флирт, но няма да предприемам физически действия докато все още момчето е обвързано.
Не е лошо, стига да е честна играта. Това е един вид изпитание за връзката им. Ако той/тя наистина обича гаджето си не би се потдал на такива свалки. Ако пък се потдаде другия ще има възможност да разбере що за човек е този, с когото ходи.
По принцип съм на същото мнение, но затова употребих "флирт", а не "изневяра". Емоциите са по-болезнения вариант за другата страна, ама ако ги разбере и ако историята се проточи много. А това не е вариант според мен, щото не мисля дълго да чакам човек, който има чувства към мен да скъса с приятелката си. Това е тъпо - или къса с нея или не, няма да го чакам да му поникнат топките.
Иии да, има доза егоизъм в моите разсъждения. Честно казано, причината поради която не бих стигнала до кой знае какви физически действия е, че това е нещо, което хората могат да контролират, за разлика от чувствата и емоциите. Тоест, за чувствата на друг към мен не мога да съм виновната аз, но би ми било гузно, ако имаме сексуална връзка.
Ако не съм я виждала, значи не съществува. Много се пазя, мразим да ме въвличат в любовни драми, особено където няма замесена любов.
При условие, че почти всички, които могат да ме впечатлят достатъчно, за да поискам нещо повече от приятелство са обвързани, няма как да стане по друг начин. От друга страна, случи ми се само 1 път да се намеся по подобен начин и си го отнесох (не говоря за бой)... От тогава съм си казал, че това повече няма да се повтори, ама да видим...