- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна историяяяя
Поставена съм в една малко сложна ситуация,в която не знам как точно е правилно да реагирам.Бившият ми приятел,с който така да се каже имахме доста "бурна" връзка вчера ме попита следното: "Бих ли имала нещо против,ако си хване една от най-добрите ми приятелки?". Тя знае за всички неща,с които той ме е наранявал някога и общо взето е наясно с цялата ни история,ноо имам някаква доза съмнение,че би тръгнала с него .... Съответно според вас аз как трябва да реагирам - да им кажа "ОК,щом го искате.." или да прекратя всякакви отношения и с двамата,защото в случая си е някакъв вид предателство...
Ти и да искаш едва ли би ги спряла. Просто да знаеш, че имаш една приятелка по- малко![]()
Бих изтрилa и двaмaтa от животa си. Дa прaвят кaквото искaт,но зa мен не съществувaт.
Дa,любовтa не питa и понякогa се появявa тaм,където може би не трябвa и зa сметкa нa други .В тaкивa ситуaции нямa смисъл дa пречa нa взaимоотношениятa или дори дa бъдa против.Просто спирaт дa вaжaт зa мен тези хорa,незaвисимо колко съм билa близкa с тях.
Кажи му щом иска да се пробва. А приятелката ти ако му върже по - добре я разкарай.
Къде по-точно видя предателство? Той ти е бивш, значи сега е свободен и може да ходи с която си поиска. По-добре запази неутрална позиция и не им се меси.
и къде е проблемът в ситуацията - разделили сте се, човекът те е питал, преди да се предприеме нещо сериозно, иначе ще си лигла с прекалено силно собственическо чувство
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Интересно ми е що питаш според нас как да реагираш ? ТИ как реагираш ? Как реагира като те пита той ??
Как ще се чувстваш ако са заедно ?
На мен ми се е случвало моя приятелка да почне сексуална връзка с един, който бях зарязала, ама не ми пукаше, щото не ми пукаше за него. Случвало ми се е и една "приятелка" да се целува с друг бивш, и двамата ги зачеркнах, щото ми пукаше, имах още чувства и се почувствах предадена..
Егоистична работа, ама такъв е живота.
Отговаряй за себе си!!!!!!!
Първоначално написано от antifashionshit
Ами,когато ме попита му отговорих,че принципно е малко тъпо тва ... в смисъл давай да си минаваме всичките приятели,защото няма други момичета за него в целия град ...Към него нямам никакви намерения и чувства,но ще е много неудобно,ако се засечем някъде примерно или нещо такова ...
Теоретично не би трябвало да имаш против, щото ти е бивш и бла-бла... ДРЪЖКИ.
Какви приятелки сте, ако не можете да си споделите елементарни неща за връзките? А някак е напълно човешко и нормално да не искаш да чуеш какъв секс са правили или как й е подарил цвете за втория месец заедно.
Казала си му, че е тъпо, да си има едно наум. Приятелката ти директно я отписвай, ако тръгне с него. И да не искаш, пак ще се отчуждите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ама вие сериозно ли? Не че аз бих тръгнала да се занимавам с бивш на някоя приятелка, но никога не бих имала нищо против обратното. Като се искат хората да пробват, при тях може да провърви по-добре, не би ме бъркало нито да ми говори за него нито пък да излизам с тях.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
+1.
Така както аз не припарвам до нейните бивши, така и тя няма право да го прави. Мисля, че това е неписан закон при всички приятелки (особено, ако си имала сериозна връзка с това момче или пък ако си го обичала изобщо не трябва да се повдига тази тема). В общи линии това да тръгнеш с бивш на най-добрата си приятелка, ми звучи малко мастийско и не на място.
Ти говорила ли си с нея за това?
http://ask.fm/iwwkaa
Имаше един кратък разговор,общо взето беше "Той ме пита дали е хубав и дали бих тръгнала с него." и от моя страна отговора беше да се усети за кого говорим и нищо повече.
За щастие с близките ми приятелки харесваме различен тип мъже. И все пак ако се случи приятелка да се събере с мой бивш ще я помоля да ми спестява по-личните им неща, но няма да ми е проблем, че са заедно. Не веднъж или два пъти съм ходила с бившите ми (говорим все за връзки по над година) по кафета, кръчми и купони. Те са били с новите си половинки, понякога и аз и това не е било проблем за нито една от страните. Няма причина да се сърдя на приятелка, че е с момче, с което аз не искам да съм.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
До сега никога не ми се е случвало подобно нещо и не знам как ще е тогава. И все пак си мисля, че макар да не ми е много приятно няма да й се сърдя. В крайна сметка след като между мен и момчето не се е получило не означава, че никоя няма право да е с него. Просто ще обясня на приятелката си, че все още не съм го преодоляла и предпочитам да не го води с нея, когато излизаме. Не бих позволила миналото ми с един човек да пречи на щастието на приятел/ка!
Зависи от много фактори. Първо - колко ти е близка и формално ли я наричаш приятелка? Ако връзката ви е приключила кротко и лесно по взаимно съгласие и сега е просто минало - не виждам проблем тя да е с него. Ако той те е наранил и ти още страдаш, то не знам тя, ако наистина ти е приятелка, как би се съгласила да са заедно.
Щом ти се чувтваш кофти от мисълта за тях заедно им го казваш и толкова, но на това дали ще се съобразят с теб не можеш да повлияеш. Оттам ще си направиш изводите и за двамата.
На мен ми се е случвало и да ти кажа едно е да си мислиш, друго е като стане. И тук не говорим, че след тва никоя няма право да е с него, а за ТВОЯ ПРИЯТЕЛКА. Колкото и да е, хората сме егоисти. Няма да сте същите приятелки както преди тва. Просто нещата се самоизключват. Или тва момче не си го тачила толкова и няма да ти пука или трябва да си мега мазохистката да изтърпиш такова нещо. Каква приятелка ще ти е или пък ти на нея, ако тя не може свободно и спокойно да ти сподели нещо за гаджето си. Ами ако почне да те пренебрегва заради него или заради тва, че вече си била с него и знае, че не ти е приятна цялата история?
Да, може да са родени един за друг и на тях да им се получи, ама за мен лично, тия хора нямат място повече в живота ми. Не е нужно даже да съм сърдита, просто тоя вид мазохизъм не го разбирам и не искам да го разбирам. Не бих си го причинила сама на себе си. В някои случаи, да си коректен и разбран вреди на самият теб.
Първоначално написано от antifashionshit
Случвало ми се е приятелка да тръгва с момче, с което съм имала кратка връзка от порядъка на 4-5 месеца и да ти кажа хич не ми беше неприятно, нито пък сме се отчуждили с нея.
Както казах до сега никога момче не е приключвало отношенията си с мен, а след като аз съм го направила явно всичко е било тотално изчерпано и точно за това не би ми пукало ако стане нещо такова. Чувството ми за собственост, егоизма и ревността са насочени към близките ми хора (за съжаление), а не към бившите ми приятели.