- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редовна мастурбация преди изгубване на девствеността
Опасна ли е редовната мастурбация преди изгубване на девствеността? (нямам предвид всеки ден) Ще ви бъда благодарна, ако ми отговорите бързо!![]()
До какво може да доведе?
Доколкото съм чела,не е опасна.Друг е въпроса с какво мастурбираш,ако е с пръсти едва ли ще си навредиш,но ако използваш разни предмети можеш да разкъсаш химена си преди да си спала с момче,можеш да предизвикаш възпаление или бяло течение заради микробите върху предмета.
Но в различни статий съм чела,че дори те подготвя за бъдещите актове и ако си предпазлива и внимаваш какво използваш и как го правиш,няма да ти навреди.![]()
Да, по този начин хименът хименът губи своята еластичност и проникването ще бъде невъзможно.
Слагай презерватив на краставицата
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
От здравословна гледна точка не е опасна, освен, ако не си вкарваш предмети от неизвестен произход и си миеш ръцете преди това...
Научно доказано е, че атрактивността спада значително, колкото по-често мастурбираш. Не ме карай да ти правя сайт, все ще намериш материал, с тая истинна информация. Вс друго е масонско
Не е ... Не знам как въобще ви хрумва да питате такива въпроси и как не ви е срам да ги питате ми вместо това не се поровите малко и не прочетете или по добрия вариант спрете да се занимавате с глупости ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
И това е достатъчно за да не го правиш. По-кофтито е че може до толкова да привикнеш да се пипаш сама, че после да не ти се ляга с мъж или по-лошото - да не изпитваш никакво удоволствие от истински секс. Е разбира се това е ако прекалиш или се пристрастиш, но продължиш ли сама повече от 4-5 години... не е на хубаво.
Kupi si prezervativi i si vkarvai kadeto i kakvoto iskash golemi i malki predmeti no e dobre i nyakakav lubrikant za ovlaznyavane da si vzemesh za da ne se naranish, a susto taka i deistvai po vnimatelno. Mozesh da si masturbirash kolkoto si iskash nyama strashno no badi vnimatelna i lichnata higiena sa mnogo vazni