.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Виждала съм го този ефект при сериозни тревомани.Мое би тревата е била много силна.спри с нея за известно верем и виж как ще се чувстваш.
    П.С. Заглавието ми звучи все едно ни молиш да ти дадем марихуана хаха

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    П.С. Заглавието ми звучи все едно ни молиш да ти дадем марихуана хаха
    +1 (y)

Хаха!!! Споко пич. Леле за пръв път виждам наистина човек как се оплаква от растение на силата. Споко, всички растения на силата действат така.Чувал ли си за така наречената Аяуаска? Тя е от подобен тип,но се пие. Като я вземеш и получаваш страхотни видения,страхове,халюциона ции и т.н. С марихуаната е същото. Ти просто си бил един прекалено тревожен човек и сега това растение на силата - марихуаната - просто е направила с теб така че да ти "изхвърчат тапите" преждевременно. Изглежда си бил близо до това да изпиташ нервна криза или нещо подобно. Не се плаши човече. Важно е че сега си поел по този път! Моя съвет е да не използваш тези растения. Или каквито и да е било. Но трябва да си благодарен на марихуната,а не да те е яд и да се самообвиняваш.В момента правиш абсолютна глупост като се обвиняваш. И защо? Мислиш,че бог ще те накаже ли? На никой не му пука,че си пушил.Най малкото на бог. Пука ти само на теб. Но наистина благодари на марихуаната че те е освободила от глупостите които си си мислил някъде дълбоко в теб. Нищо не си отива,докато не ни научи на нещо. В случая - страховете ти няма да си отидат докато не се почуиш от тях и докато не ги приемеш. Тоест да приемеш това от което се страхуваш. Тогава ще станеш една идея по силен защото ще се изправиш срещу страховете си (както и правиш сега) и повече никога от нищо няма да те е страх. И знай само едно - нищо няма да ти се случи.Това е най важното. Защото всичко което се случва е само в главата ти. Извън нея,всичко е нормално и всичко продължава да е такова каквото е било, само дето ти си станал един бъзльо и виждаш всичко много черно

Какви паник атаки,какви пет лева е пич ? Няма подобно нещо. Има единствено - мислене. Не се отъждествявай с това дето си мислиш у тиквата ами фани малко спорт и малко почети за това какво означава да спреш мислите си. Ще се почувстваш по добре повярвай ми. Има само мисли които преминават от един вид в друг вид и нищо повече. Мислите са среедство за насочване на вниманието ти. Когато мислиш ти насочваш вниманието си към твоите "грандиозни страхове" и от там се сдухваш,депресираш и дори по лошо -идват натрапливи мисли.Просто осъзнай че тея мисли се ирационални (това означава че не са истински, нямат никакъв плод,т.е. не могат да се случат изобщо) и готово. Ти си здрав кат бик ! И не чети повече за паник атаки и тем подобни щуротии.

Инетересен случай с растение на силата.... хаха! Не очаквах. Въпреки че бях чувал!

Успех.

p.p. регнах се само заради тебе понеже ми стана смешно а и исках ти помогна.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-08-2014 на 20:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си