- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !
Здравейте аз съм момче на 15 години 9 клас от град Варна. Запознахме се с едно момиче по facebook след това започнахме да си пишем доста често и решихме да се видим и да се запознаем на живо . Много я харесвам и не знам какво да правя тя също ми е казвала ,че ме харесва .но по завоалирано . Искам да и кажа какво чувствам към нея ,но се притеснявам дали ще ме отблъсне. Също ми дайте някакви съвети как мога да я накарам да излезем на кафе или кино някой път. Благодаря !
Моля, те не я карай да излизате, покани я, просто я попитай, преди да и кажеш какво чустваш към нея изчакай да излезете няколко пъти, ти ще усетиш какво те изпитва към теб и така, не е кой знае какво. Късмет!)
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Просто я викни да излезете някъде (по-добре на кафе, защото на киното няма как да си говорите) и действай според ситуацията. Забрави за заучени реплики и т.н.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е, нали сте решили да се видите? Какво значи да я "накараш"? Пускаш й искрена и готина оферта и тя сама ще приеме, ако иска да сте нещо повече от интернет приятелчета...
На кино няма как да си говорите, а на кафето няма какво друго да правите освен да говорите - двете крайности и то най-клишираните. Заведи я на място, където ще можеш да стопиш физическата граница с нея и ще изникват теми за разговор - боулинг, танци, разходка на Витоша, някакъв панаир, купон, увеселителен парк, да карате колело/кънки...
Ако виждаш интерес от нейна страна, когато усетиш моментът (това е пикът на вашата среща - когато ти е най-хубаво и си забравил за всичко и всички останали, най-вероятно ще се смеете или ще сте в дълбок разговор, или просто ще мълчите и ще се погледнете) я целуни. Ще разбереш дали има интерес спрямо поведението й - докосва ли те, усмихва ли ти се, смее ли се, поглежда ли те влюбено, търси ли вниманието и одобрението ти и т.н. Ако това е на лице - целуваш, когато дойде моментът. Това или го правиш тогава или никога няма да целунеш това момиче...
Никакви обяснения за чувства - ще я изплашиш, ще я отблъснеш, ще я накараш да се почувства объркана. Обясненията в харесване към човек, който не познаваш добре никога не са добра идея...И винаги ще завършиш наранен.
Там е работата ,че като се стигне до предложение все казвам пълни глупости или даже не казвам нищо .
Покани я на разходка. Това изглежда най-невинно и вероятността да приеме е голяма.
Разбирам ,но засега сме се виждали само 2 - 3 три пъти и като цяло всичко друго е било чат във фейсбук и незнам дали ще удачно да и прасна едно "аре вънка на разходка" или "айде на кафе" поне на мен ми изглежда малко като имам намерение да ставам гадже с теб . Освен това незнам какво да говоря като се видим и изобщо темите ...
Покани я да излезнете някаде и давай смело говорете си за различни работи прегърни я (можеш и да я целунеш ако е първа среща недей)