- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да не остана по-назад!
^Харесвам! Много!!
Феновете на Sonata Arctica може да ми дадат предложения за слушане, защото успяха да ме грабнат с първата им песен на която попаднах! ^^
Попадал съм на няколко техни песнички
Какъв тип слушаш? Бързо, бавно, по-модерно?
Бързо:
The Cage
8th Commandment (невероятно интро!)
Victoria's Secret
Бавно и мелодично:
Tallulah - любимата ми тяхна
Last Drop Falls
Нещо по-различно??? Shitload of Money
След няколко дена ще издават нов албум. Надявам се да не е като Stones Grow Her Name... Знам, че ще е типичен power metal, което е добре!
Ето и сингъл от новия албум: The Wolves Die Young
Приятна е и бързо почваш да я харесваш. Давам я без клип, 'щот не ми хареса изобщо...
Има и една четирилогия (сага), която разказва историята на Caleb:
Caleb
The End of This Chapter
Don’t Say a Word
Juliet
Така е подредбата на песните, може да ти се стори интересна историята (очаква се допълнение впрочем - м/у Caleb и TEoTC)
Общо взето зад повечето песни има история. Лириките на песните им са невероятни - едни от най-добрите, които съм слушал.
ПП - Мога да говоря доста за тях, стига да проявиш интерес.
Бързите май ме впечатлиха най-много или може би съм в такова настроение. Май ще си слушам 8th Commandment в следващите няколко седмици.Историята също е интересна. Добре, групата определено ме заинтригува. Бих искала да пишеш каквото се сещаш за тях, ако ти се занимава, разбира се.
Бтв, много се надявах, че ти ще ми видиш поста.![]()
Аз много мога да пиша за тях.Искаш ли по-подробна информация за историята? Надявам се, че новия албум (излиза след няколко дена) ще има песен за любовната история м/у Caleb и Juliet. Какво би ти било интересно принципно? Ако искаш пиши на ЛС.
ПП - Ето няколко още песнички, които мисля, че ще ти се харесат:
Broken
Mary Lou - обожавам я.
Като цяло бих те посъветвал да си дръпнеш Ecliptica (първия им албум), но да е оригинала от '99та, а не Remastered Edition от 2008ма. После прослушай целия Silence албум, но пак оригинала от 2001ва. Дърпай си Japanese Edition на албумите, той е най-добър.
// Pariah's Child ще е невероятен албум! Май няма да има нужда да псувам Pasi Kauppinen.![]()
Какъв е смисъла да споделяш с някой друг какво слушаш?
Ейй WT много яки да What you have done now?!!
http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg АDAM GONTIER
Последно редактирано от Eagle 123 : 04-01-2014 на 00:45
Тцтц, ми какво се очаква да слушам? JB? 1D? No, thanks...
Тя си е хубава и нежна музика, ама за тези, които я оценяват.
Вие сериозно имате някакви психични проблеми. Ако тва крещене и грачене пред микрофона е музика за вас , моля прегледайте се !