- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация
Защото звучи тъпо и алогично. Половете са само два, половите белези също са два типа и в зависимост от това кои от тях го привличат индивидът може да бъде хетеро-, хомо- или бисексуален (макар че според мен и наблюденията ми бисексуалните в повечето случаи са непризнали пред себе си и обществото хомосексуални). Мъж, който изпитва влечение/прави секс с травестит/транссексуален си е бисексуален. Ако изпитва влечение към хомосексуален, е хомо или би. Ако изпитва влечение към лесбийка, си е хетеро.
В последните десетилетия човешката сексуалност е прекалено експлоатирана и умишлено раздробявана и усложнявана тема. То не бяха метросексуални, интерсексуални (т.е. хермафродити), сега и пансексуални. Ясно, че всеки иска да е различен и уникален посвоему, но за мен подобно деление е абсолютно ненужно и глупаво.
И още нещо - как ви звучи "Аз съм пансексуален", изречено от 13-14-15-годишен/а? На мен ми звучи доста нелепо.
Любовта и привързаността са абстрактни категории (т.е. имат различни измерения) и невинаги са придружени със сексуално влечение.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-06-2014 на 15:19
Welcome to the Jungle...