.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: защо ??

deq__
    Guest

защо ??

Имам един въпрос - мойе ли някои да ми отговори, защо след прием на Ескапел, няколко дни след това се получава страничния ефект с кървенето ????
    Последно редактирано от deq__ : 03-03-2014 на 12:46

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Защото Ескапела е хормонална бомба. Останалото го пише в листовката му.
    Welcome to the Jungle...

deq__
    Guest
    знам, че го пише ю листовката, прочела съм я няколко пъти.. въпроса ми беше, защо го причинява ..
    Последно редактирано от deq__ : 03-03-2014 на 12:45

Повече от фен Аватара на Falstad
    Защото ти отговорихa вече

Цитирай Първоначално написано от deq__ Виж мнението
    znam, che go pishe w listowkata, prochela sym q nqkolko pyti.. wyprosa mi beshe, zashto go prichinqwa ..
    Не съм медицинско лице и не мога да ти го обясня в детайли. Порови се из гугъл, там може да намериш отговор на въпроса ти. Или пък пиши лично съобщение на kalpazanka, тя е медицинско лице.

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Ето ти кирилизатор. Използвай го, че ще ти затворят темата.
    Welcome to the Jungle...

deq__
    Guest
    благодаря а би ли ми дал линк към профила на калпазанка ?

Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Прочети в листовката

преди да пиеш това лекарство се поинтересувай. кой знае какви си ги вършила, използва се презерватив като правиш секс....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защото всеки медикамент си има странични реакции. А никой не е екстрасенс и не може да предрече при кого точно ще се проявят.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
    Както всички лекарства, Ескапеле може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
    Възможно е да се почувствате неразположена за кратко след приема на таблетката.
    Действително може да сте неразположена (повръщате) след приема на таблетката.
    Ако се почувствате неразположена, прочетете раздела "Какво да правите, ако сте неразположена (повръщате).
    Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си