.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: 192.168.0.1

192.168.0.1

Здравейте. От известно време не мога да вляза във 192.168.0.1 . Рестартирах компютъра и рутера, но пак не мога. Моля за помощ.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Пробвай с друг браузър.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Пробвай с друг браузър.
    Пробвах, не става. Пробвах и от другите ми компютри, пак не става.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пробвай от друг IP адрес.

anonymous682486
    Guest
    Влизайте в CMD конзола и пишете тази команда ipconfig/all би трябвало да ви излизат числа. Там където се пише Default Gateway вижте дали адреса е различен, ако да въведете адреса на браузъра.
    Ако мога да ви попитам. Как рестартирахте рутера?
    Последно редактирано от stefan7202 : 03-11-2014 на 13:31

Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    Влизайте в CMD конзола и пишете тази команда ipconfig/all би трябвало да ви излизат числа. Там където се пише Default Gateway вижте дали адреса е различен, ако да въведете адреса на браузъра.
    Ако мога да ви попитам. Как рестартирахте рутера?
    Значи Default Gateway е същият и рестартирах рутера от контакта и от един бушон, който го включва и изключва.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Пробвай от друг IP адрес.
    Пробвах, пак не стана.

anonymous682486
    Guest
    А има ли една много малка точка отзад на рутера, ако да натисни този бутон, трябва да го задържиш докато се ресетне. Иначе бутона изкл. вкл. не ресетва рутера.

А има ли една много малка точка отзад на рутера, ако да натисни този бутон, трябва да го задържиш докато се ресетне. Иначе бутона изкл. вкл. не ресетва рутера.
    Няма бутон от зад , но има от пред на който пише: (((SSD))) и "тук" един бутон. Натиснах го и го задържах, за около 1 минута, но рутера не се рестартира.

Супер фен Аватара на JDeel
    Ми нов!

anonymous682486
    Guest
    Какъв ви е модела на рутера?

Какъв ви е модела на рутера?
    tp-link tl-wr940n

anonymous682486
    Guest
    Би трябвало отзад на рутера да има една дупка където се пише RESET. Задръжте този бутон докато се ресетне.

Би трябвало отзад на рутера да има една дупка където се пише RESET. Задръжте този бутон докато се ресетне.
    А после трябва ли да правя настройките от начало (на рутера (име, парола и др.))??

anonymous682486
    Guest
    Трябва после да клонирате MAC адреса.

Отваря cmd като администратор и пишеш " pconfig /all " намери "Default Gateway" това е новият адрес на турета.

Не мога да ресетна рутера, защото не знам къде му е диска за инсталиране.

Супер фен Аватара на JDeel
    На рутера не му трябва диск, не му трябват и драйвери. Трябват му само 2 неща - ток и интернет, като интернета не е задължителен. Всеки рутер се ресетва с трудно за натискане бутонче, както е показано на средната картинка тук: http://routers.awordpress.net/router...link-tlwr940n/
    Натискаш за 5 секунди, пускаш и готово. Ако не работи след това - хвърляш в кофата и купуваш нов, рутерите често са бъгави.

anonymous682486
    Guest
    Ти с лаптоп ли си или с компютър?

Ти с лаптоп ли си или с компютър?
    С лаптоп съм.

anonymous682486
    Guest
    Ясно! Трябва ти един малък кабел дето се свързва от рутера към лаптопа. Този кабел го има в кутията заедно с рутера. Би трябвало с кабел да можеш да се свържеш към този адрес 192.168.0.1 Не би трябвало да има проблеми!

Ясно! Трябва ти един малък кабел дето се свързва от рутера към лаптопа. Този кабел го има в кутията заедно с рутера. Би трябвало с кабел да можеш да се свържеш към този адрес 192.168.0.1 Не би трябвало да има проблеми!
    Мммм, няма такъв кабел в кутията.

Успях! Намерих всичко необходимо и RESET-нах рутера. Благодаря на всички, вече мога да си влизам във 192.168.0.1

Извинявай, но ще ползвам твоята тема,за да не правим 10000 еднакви. Рутера ми е Asus Rt-G 32. Сестра ми го ползваше доста време и сега ми го даде и тук идва проблема, тя не можа да намери инсталационния диск и...
    На "близоо" съм, с модем. Вкарвам кабела от модема /този за интернета/ в слота на рутера за интернет,от там на мястото на кабела на модема вкарвам друг кабел, който свързва модема и рутера ми, като в рутера го поставям на Lan1.До тук всичко е окей. Светва ми на рутера това, че е включен,че има wlan и интернет.След това на "мониторчетата" в долния десен ъгъл се появява, че търси и малко след това ми излиза една голяма питанка. Влиза в браузъра и пиша комбинации от сорта на 192.168.1.0, 192.168.0.1, 192.168.3.1, 192.168.1.3 и т.н.. но нищо.
    Моля ви, подскажете какво всъщност трябва да направя, защото не съм добре с технологиите и ми е такава каша, а наистина рутера ми трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си