.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Мнения

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не съм съгласен, авторе, с това със взимането на работа! Разбирам какво искаш да кажеш, но лично аз бих се замислил преди да започна работа във фирмата на свекър ми. В началото може да е ОК, ама после като ми скръцне със зъби жената и като й отговоря, ще се започне със "Не стига, че баща ми те взе на работа, не стига, че заплата ти плаща..." И от там зАбрави!!
    Ако искат да ми направят услуга, нека да ме оредят в друга фирма. Така е по-приемливо според мен: взимат те заради някого - факт, но ако си малоумник или некадърник никой няма да те търпи, така че факта, че си останал на работа е, защото имаш ценз!
    Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 03-07-2014 на 14:56

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не съм съгласен, авторе, с това със взимането на работа! Разбирам какво искаш да кажеш, но лично аз бих се замислил преди да започна работа във фирмата на свекър ми. В началото може да е ОК, ама после като ми скръцне със зъби жената и като й отговоря, ще се започне със "Не стига, че баща ми те взе на работа, не стига, че заплата ти плаща..." И от там зАбрави!!
    Ако искат да ми направят услуга, нека да ме оредят в друга фирма. Така е по-приемливо според мен: взимат те заради някого - факт, но ако си малоумник или некадърник никой няма да те търпи, така че факта, че си останал на работа е, защото имаш ценз!

да съгласен съм .. но не се знае дали ще почне да ти говори това все пак различно е.. но знам ли може при всички да е така :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    лично аз бих се замислил преди да започна работа във фирмата на свекър ми.
    Свекър се пада твоят баща спрямо момичето.
    Нейният на теб ти е тъст

Just sayin'
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Свекър се пада твоят баща спрямо момичето.
    Нейният на теб ти е тъст

Just sayin'
    ...Така де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си