.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Мнения

Hybrid View

Повече от фен Аватара на DeHu
    Фенката,при положение,че ти имаш по-добри финансови възможности защо очакваш той да ти купува нещо за хапване?А ти него черпиш ли го от време на време като излезете? То оставаше и да го караш да ти купува някакви дрехи и аксесоари Не знам,аз лично не се чувствам особено комфортно моят приятел като ме почерпи няколко пъти,пък аз не съм му върнала жеста,примерно.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Фенката,при положение,че ти имаш по-добри финансови възможности защо очакваш той да ти купува нещо за хапване?А ти него черпиш ли го от време на време като излезете? То оставаше и да го караш да ти купува някакви дрехи и аксесоари Не знам,аз лично не се чувствам особено комфортно моят приятел като ме почерпи няколко пъти,пък аз не съм му върнала жеста,примерно.
    Аз съм написала, че съм свикнала да имам всичко, което искам, но това е защото все още родителите ми ми задоволяват нуждите. Не съм казала, че излизам с по 20лв на ден в джоба.

Явно съм забравила да добавя, че ми взима това и онова и "почти винаги" плаща сметката, в моментите, в които има възможност да го направи. През останалото време аз съм тази, която прави тези неща. Да речем ако той го прави 5 дни от месеца, аз го правя останалите 25. Не ме е срам нито от това, нито от факта, че той няма толкова пари, а и за 3 години заедно не излизаме всеки ден по кафета и разходки.

Била съм и в ситуация, в която момчето задоволява всичките ми нужди. Излезем, влиза в някой магазин и излиза с подарък, което се случваше много често, но 1-во ми беше неудобно и 2-ро осъзнах, че нямам нужните чувства към него, за да останем заедно и се разделихме.

Докато не реша, че искам да създам семейство с този човек, не ме интересува какво има и какво няма. След време обаче това ще има значение.
    Последно редактирано от fenkaaa : 03-06-2014 на 22:48

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Докато не реша, че искам да създам семейство с този човек, не ме интересува какво има и какво няма. След време обаче това ще има значение.
    По принцип с цялото ти мнение съм съгласна. Само т'ва е мноооого тъпо изказване. К'во, ти лимит ли имаш. До 27 тоя месец ще ме иска живота, ама от 28-ми ще усетя драстичната нужда да се задомя, ще го оставя тоя 'щото е цървул и ще си търся някой по калъп, горе-долу т'ва каза...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    По принцип с цялото ти мнение съм съгласна. Само т'ва е мноооого тъпо изказване. К'во, ти лимит ли имаш. До 27 тоя месец ще ме иска живота, ама от 28-ми ще усетя драстичната нужда да се задомя, ще го оставя тоя 'щото е цървул и ще си търся някой по калъп, горе-долу т'ва каза...
    По-скоро в момента в който се реши, че иска семейство с този човек, ще е нужно да поговорят и да вземат решение как да оправят нещата, за да се случи.
    Не мисля, че имаше предвид, че ще го зареже, за да търси някой по-благоприятен финансово.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    По-скоро в момента в който се реши, че иска семейство с този човек, ще е нужно да поговорят и да вземат решение как да оправят нещата, за да се случи.
    Не мисля, че имаше предвид, че ще го зареже, за да търси някой по-благоприятен финансово.
    Това. Изобщо не съм имала предвид раздяла, по-скоро малко повече усилия и от двамата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си