.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Тема: Мнения

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    Моето мнение е малко по различно.. добра идея е ако нещата между тях потръгнат, а семейството има фирми и т.н. да намери работа с по добро заплащане на момчето и съответно тогава вече баланса свързан с парите няма да е проблем ..
    заврян зет
    чудесен boost за егото на момчето, няма що
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не са ли месени от едно тесто, ще е цяло чудо ако нещата се получат. Сериозната разлика в стандартите на живот винаги си казва думата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не са ли месени от едно тесто, ще е цяло чудо ако нещата се получат. Сериозната разлика в стандартите на живот винаги си казва думата.
    Мхм.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    заврян зет
    чудесен boost за егото на момчето, няма що

ако може да ми кажеш що е то ''заврян зет'' :Д наистина не знам ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ако може да ми кажеш що е то ''заврян зет'' :Д наистина не знам ?
    Такъв, дето отива да живее с момичето при нейните родители.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Такъв, дето отива да живее с момичето при нейните родители.

ми нали говорим за тая ситуация,в която момичето има повече пари .. ако искаш може техните да отпуснат 200 хиляди и ще живеят в на момчето къщата и няма проблеми :Д

Град
    Варна
    ма защо родителите на момичето да са длъжни да ги издържат?
    вместо той да се амбицира и да постигне нужния стандарт?

интересни разбирания имаш...
    теб добре ли ще ти бъде да знаеш, че това, което си постигнал в живота, всяка покупка в дома ти и дрехите на гърба ти са благодарение на това, че родителите на момичето ти са паралии?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Това не винаги важи с пълна сила.

Мен родителите ми винаги са ме глезили, защото съм едно дете , обаче абсолютно никога не съм очаквала и някой друг да го прави и никога не съм муфтила приятеля ми за нещо. Докато имам една позната, която е пълната ми противоположност. Понеже няма кой да я глези вкъщи, иска приятеля ѝ да го прави и постоянно му мрънка да ѝ купува чантички, пудрички и всякакви подобни (и тя е убедена, че той е задължен да го прави) и , да не дава господ, ако не го направи следват такива скандали, че ви е бедна фантазията, а да не говоря колко фрапиращи истории ми е разказвала, че ще си помислите че си правя майтап. Най-тъжното е че тя му се разсърди, когато той ѝ каза, че е материалистка и му изнесе цяла тирада как момчетата трябвало постоянно да купуват неща на момичетата и по този начин да доказват любовта си.
    Такова чудовище бих го хвърлила през единайстия етаж моментално. Ква е тя тая, пфффффф...

ма защо родителите на момичето да са длъжни да ги издържат?
    вместо той да се амбицира и да постигне нужния стандарт?

интересни разбирания имаш...
    теб добре ли ще ти бъде да знаеш, че това, което си постигнал в живота, всяка покупка в дома ти и дрехите на гърба ти са благодарение на това, че родителите на момичето ти са паралии?
    тва е въпрос на разбиране :Д аз нямам проблем ако някой ми изсипе на масата 10 милиона и кажe дръж.. ти би ли отказала ? не мисля : )

Град
    Варна
    тва е въпрос на разбиране :Д аз нямам проблем ако някой ми изсипе на масата 10 милиона и кажe дръж.. ти би ли отказала ? не мисля : )
    щом ще се чувстваш добре да си държанка, няма проблеми

щом ще се чувстваш добре да си държанка, няма проблеми
    държанка :Д мисля че преувеличаваш лично мое мнение : )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Интересно
    Аз бих се почувствала като вещ ако моя или родителите му ми дават пари/издържат ме ...
    Определено подобно действие биха ми съсипали и самочувствието, и достойнството и всичко
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Интересно
    Аз бих се почувствала като вещ ако моя или родителите му ми дават пари/издържат ме ...
    Определено подобно действие биха ми съсипали и самочувствието, и достойнството и всичко

както казах .. ако някой ми изсипе 10 милиона на масата .. няма да откажа : )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо не си реалист? Никой няма да ти изсипе 10 милиона, но пък може да случиш на мома, чийто родители са заможни. Е, тогава би се съгласил да те издържат или да ви помагат постоянно с парите, така ли?
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на tori
    Разгеле, оставиха ме да прочета темата. Дай сега и мнение да врътна.
    Като за начало от всичко изписано бих могла да заключа, че ако си кака с пачка, задължително трябва да си прибереш тъпкача на топло в къща за 200 хилки от маминка и тате и да му дадеш работно място в някоя от фирмичките на фамилията. Смях. Мъже ми било.
    Няма да коментирам първата част от изречението - всички ясно осъзнавате колко е абсурдно за един мъж-на-място/мъжкар/квото-там-се-води, да живее в къщата на приятелката си. Само ще кажа, че БИ ТРЯБВАЛО да се дава шанс на можещите и знаещите, не на по-бедните гаджета на щерката, за да могат да и купуват хапване и да я черпят с разни глезотийки като поиска. Друг е въпроса ако гаджето е знаещо и можещо, но поради някакви независещи от него причини няма работа и пара. Отделно детоо развитие в кариерата трябва да се започва от най-надолу. От миенето на чинии, разнасянето на пица и продаването на вестници. Пак БИ ТРЯБВАЛО! Не би ми станало никак хубаво некъф льольо непоръбен да ми вземе работата, щото бачка върху шефката нощем.

Нататък. Кви са тия по-богатички мацки, които обясняват как пича им трябвало било да им купува храна?! Пак смях. На кво отгоре? На една свирка? Пхахаха. Не. Моето си е мое, а чуждото - общо. Демек паричките ми да седят скътани в портмонето като ми пристърже корема, Иванчо ще се сети да ми купи нещо.

Още по-натам. Парите са хубаво нещо - една заплата може да ти осигури храната за месеца, дрехите, козметиката, горивото, тока, водата, интернета, телефона, лекарства, забавление в дискотеката. Не мога да повярвам, че още съществуват индивиди, които вярват, че ако парите съвсем липсват във една връзка, двамата ще бъдат щастливи и влюбени. Да, да, да. Последния да затвори вратата. Любовта не се купува с пари, но дали е особено яко да се чудиш тоя месец храна ли да си купиш или да си платиш сметката за вода и ток, щото вече трети месец се къпеш у комшията и се топлиш на свещи и саксии? Мисля не, така че нека бъдем възможно най-малко лицемерни.
    И за да не изглеждат сухо последното - с приятеля ми сме били заедно и с по 10 стотинки в джоба, и с по много повече от 10 стотинки. Все пак сме заедно, обичаме се и така нататък. От него никога не съм искала нищо парично, имам само едни обеци за 16 лева без повод, щото... не помня що. Даже и кафе не ме е черпил през живота, щото не позволявам.

Още малко по-натам. Дай сега да изчислим и колко точно струва любовта, щото и за тва може да ме почнете. Едно кафе за два кинта или чанта за 50-60? Така ли обичате? Пудричка, фон-дьо-тен? Гориво за колата? Наема на квартирата? Смях.

Въпроса е принципен и всеки има своя собствен отговор, валиден само и единствено за него си. Не можеш да намериш верния отговор тук. Ако смяташ, авторе, че си особено интересен, е па не си. Тука редовно се появяват теми от тоя сорт и всичко е приказвано милион пъти.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Такова чудовище бих го хвърлила през единайстия етаж моментално. Ква е тя тая, пфффффф...
    В първия момент реших, че мен ще хвърляш
    Обаче след като си прочетох мнението пак, разбрах за какво/кого става въпрос ;д

Не съм съгласна с това, че не е хубаво да се даде работа на момчето от родителите на момичето, обаче. Ако е кадърен, изпълнителен и може да му се има доверие, защо не? В смисъл не говоря за цялостна издръжка, обаче ако в момчето има потенциал (а не е някакъв дебил, a.k.a ръкунки в гъзунки) не виждам какво лошо има да го вземат на една заплата, примерно. Нито става въпрос за пари дадени даром, нито за пари повече отколкото възможностите му в 'работен' план.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Това казах - че ако има знания и умения, окей. Но пак не съм съгласна много-много.

Мега фен Аватара на Зайче..
    ^Аз като цяло коментирам, защото и по-горе видях, че се коментира.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    Шуробаджанаштината писва на някои, точно за тва я коментират така разпалено.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ^Аз като цяло коментирам, защото и по-горе видях, че се коментира.
    айде да кажа
    нямам против да се помогне на момчето, ако е някакъв кутсузлия, ако не му е провървяло на работа, а има акъл в главата си и действително би бил полезен... но това не значи, че е правилно
    и още повече - не значи, че трябва да бъде очаквано
    не е нормално да се очаква от родителите да подсигуряват когото и да било освен собственото им дете
    ами ако утре на момичето ѝ скимне, че не го иска повече, кво правим?
    уволняваме го?

ще изсипят на автора 10 милиона... най-много да ти се изсипе една кифла, дето поддръжката ѝ струва повече от разходите по колата, апартамента и мобилния телефон на тримесечие... а ти ще си един чехльо, дето няма да може и да тропне с крак у дома, щото парите ги дава татко ѝ и ако не искаш утре да си на улицата и да си ядеш палците, ще си мълчиш

вие не разбирате от метафора.. както и да е .. мисълта ми беше че АКО се взимате насериозно като пол равен с мъжкия в някои отношения поне разбира се, не би трябвало да имате някакви как да кажа.. противоречия с тва как в дадена ситуация не трябвало да се помогне на някой.. ми я се постави че твоя приятел е този с парите ? какво не може да ти помогне ? или утре ако спечели от тотото няма да иска да вземел парите щот не ги е изработил .. а са му се паднали подарени примерно .. интересни са вашите отговори.. и как приемате за нормално едва ли не да не помогнете на половинката си .. странно разбиране но всеки е прав за себе си : )

LadyDi - Кой ти е казал че трябва да е мъж под чехъл ? тва че му е помогнато в ситуацията с парите, защо трябва да става такъв ? да знам че има много семейства дет мъжа е под чехъл,но вервай тва не е само в семействата с пари.. такаче изказването ти беше доста наизуст написано .. не оспорвам тва което казваш но ти казвам само че в всяко семейство може да го има тва..

абе с 2 думи мнението ми е че не трябва да се парадира в 1 връзка и даже общо като цяло кой е този с повечето пари ..
    Последно редактирано от me22 : 03-06-2014 на 11:48

Град
    Варна
    Окей, всеки с мнението си.
    Пожелавам ти да си намериш такава жена - послушна, с много пари, дето татко ѝ те чака, за да те отгледа

Окей, всеки с мнението си.
    Пожелавам ти да си намериш такава жена - послушна, с много пари, дето татко ѝ те чака, за да те отгледа
    абе само с пожелания не става .... според мен всеки прави своя избор , но въпреки иронията ти само ще ти кажа че едно е какво говориш а друго е какво правиш, щото да не станеш ти в позицията на гледано момиче от богаташ : )

Град
    Варна
    За мен е късно, не ме мисли.
    Аз моите избори съм ги направила.

Както кажеш.. не съм целял да се заяждам просто казвам : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си