вие не разбирате от метафора.. както и да е .. мисълта ми беше че АКО се взимате насериозно като пол равен с мъжкия в някои отношения поне разбира се, не би трябвало да имате някакви как да кажа.. противоречия с тва как в дадена ситуация не трябвало да се помогне на някой.. ми я се постави че твоя приятел е този с парите ? какво не може да ти помогне ? или утре ако спечели от тотото няма да иска да вземел парите щот не ги е изработил .. а са му се паднали подарени примерно .. интересни са вашите отговори.. и как приемате за нормално едва ли не да не помогнете на половинката си .. странно разбиране но всеки е прав за себе си : )
LadyDi - Кой ти е казал че трябва да е мъж под чехъл ? тва че му е помогнато в ситуацията с парите, защо трябва да става такъв ? да знам че има много семейства дет мъжа е под чехъл,но вервай тва не е само в семействата с пари.. такаче изказването ти беше доста наизуст написано .. не оспорвам тва което казваш но ти казвам само че в всяко семейство може да го има тва..
абе с 2 думи мнението ми е че не трябва да се парадира в 1 връзка и даже общо като цяло кой е този с повечето пари ..
Последно редактирано от me22 : 03-06-2014 на 11:48