- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Телегонията (и безразборния секс)
продължи, ако обичаш
мислите ти винаги са перверзни, по-добре ги задръж за себе си
Тая ваша любов е във всяка една тема, време е да погледнете дълбоко в себе си, може би ще откриете неподозирани неща.
да, сексът не е всичко, той все пак е просто едно от потребленията/една от консумациите
Руска тинейджърка и нейния приятел се обесиха заедно, след като разбраха, че ще стават родители.
http://e-burgas.com/archives/78276
ПП: Така, че мислете какво правите сексуални тъпаци, дето използвате секса само за да се надрусате, без да мислите, защото сте нещастници и търсите щастието в секса, сексуални наркомани.
Желая ви най-накрая да намерите щастието, което изглежда ви липсва в празните ви души, за да спрете безразборно да се еб*те.
Последно редактирано от defender : 07-23-2014 на 10:19
Разврата ще спаси света.
Всичко хубаво на тоя свят мога да си го набия или на вилицата, или на кура.
Пък defenderа да си търси щастието в аналния отвор и после да не забравя да си оближе ръката.
Изобщо не знам какво искаше да кажеш, но не ми се мисли колко малко, смачкано и жалко човече си, след като имаш такова отношение към секса.
Пази Боже секса да ми е нещото, с което да се хваля и да ми е смисъл на живота.
Aeternal големия еб@ч, направо всички жени ти се възхищават, само като чуят с колко много си бил и ти се хвърлят на врата невъзвратимо влюбени.
Виж как знаеш!
Ако ти е омръзнало да порицаваш секса, щото не го правиш, си кажи. Няма да те оставим, ще те уредим, тъпи жени колкото искаш.
Последно редактирано от Aeternal : 07-23-2014 на 10:49
ми имам си приятелка и не съм с нея, щото съм бил умрял за секс.
Кажи ми сега, че се пазите за сватбата. Ама честно кажи.
Ми за какво да се пазим, то това си естествено да го правим след сватбата.
Аз на приятелката си гледам като на жена, като на приятел в живота, а не като на курва за изпълнение на желанията на комплексираното ми недоеб@но съзнание.
Значи наистина не правиш секс? :Д
ми да, старая се, защото съм пич и секса не ми е смисъл на живота и не изпитвам комплекс и непълноценност от това, нито ми пука от мнението на вечно мрънкащи във връзката, разпльокани задръстеняци да ми дават акъл.
Това че имам приятелка ми е достатъчно за да съм щастлив. Защото просто това да сме заедно ме прави щастлив, секса е второстепенен не той е определящ за щастието ми.
Последно редактирано от defender : 07-23-2014 на 11:23
Не че нещо, но да викаш на хората задръстеняци, като ти си с морал от преди 2 века си е чисто лицемерие.
И няма нещо лошо в секса след сватбата, било е нещо напълно разбираемо във времето когато са се женели на 14 години.
ми за мен християнския морал е венеца на цивилизацията до който някога е достигало човечеството, просто сега ти започваш да се връщаш към дивашкия морал преди християнството.
А значи и аз да седя без секс, защото...
Всъщност не разбирам защо. Може ли да ни споделиш ти защо седиш?