А колкото до темата за безразборния секс - всеки сам си решава и който се опитва да дава тон в живота на разкрепостените - защо го прави? Завижда ли или просто обича да се бърка в чуждите работи. Че щом за него това работи и му е кеф - ми жив и здрав да е. Да приемем, че обичам всеки ден да съм с различна жена - хмм... не се чувствам виновен. Някой ще каже, че съм курвар и че само безразборен секс ме интересува и ще ме посочи обвинително с пръст. Ок и какво от това? Продължавам съвсем успешно да се чувствам невинен. А и кой казва, че безразборния секс е грешен и т.н.? Хора, които в живота си я са виждали гола жена, я не. Ако смятах, да живея техния живот, вероятно щях да се съглася. Ако бог не искаше да правим безразборен секс, а само веднъж с голямата ни любов, щеше да вземе някакви мерки относно половите ни органи. Но не го е направил. Само защото съответните писатели на свещените книги не са си доебали, не значи, че трябва да взимам думите им за чиста монета. И ще ти кажа защо - защото така се оставям на една книга да ми диктува живота, което просто няма как да стане.