.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Аз съм част от системата на духовното беззаконие.... Гадно ли ти е?
    по-добре гледай да не участваш в (дейността на) духовното беззаконие, иначе с теб може да стане това:

"Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му." Откровение 14: 9-11

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    по-добре гледай да не участваш в (дейността на) духовното беззаконие, иначе с теб може да стане това:

"Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му." Откровение 14: 9-11
    Едва ли ще се случи точно така господин запалиха ми чержето огнени йоги докато бог спи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Едва ли ще се случи точно така
    никога не казвай никога
    Последно редактирано от npp : 04-01-2014 на 08:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си