- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Телегонията (и безразборния секс)
може би вече и сам си разбрал, че е изключително голяма заблуда да вярваш в логоси, защото всички такива са от лукавия, типичен пример за такъв е т.нар. "шабд(а)" - това са сатанинските еквиваленти на Словото на истинския Господ Бог, дявола търси начин да прилъже един друг, и неговото царство е цяла система от лукави връзки и заплитания (затова и е предупреждението в Галатяни 4-5), ето и типичен пример за такова лъжепророчество: http://www.shamballa-bg.net/unityfield.html
това е от традицията на окултните медитатори, ужким някой си от тях е работил с някой от Божиите Архангели(в случая с Ауриел), но въобще не изповядва Исус Христос - истинската Светлина, от Която идва истинското Слово, но споменава думата "христос" само на едно място и то използвайки я в прилагателната и форма за да посочи с нея някакво си съзнание сиреч нещо като енергийно поле или област - едва ли не Христос е просто едно поле, в което всеки може да влиза когато и както си поиска, да се разхожда свободно там без лимит, и да го използва по своеобразен/своенравен начин - все едно че Христос едва ли не е просто една марионетка в ръцете на човека, като се говори за най-различни източници и техните логоси, на които човек съвсем спокойно би могъл да стане приемник, понеже те нали едва ли не са всичките истински Богове - лъжата в това учение е тотална, особено след като в Библията изрично пише, че само един единственият Небесен Бог Отец и един единственият Господ Исус Христос са източниците на истинското Слово, на Които вярващият/човек трябва да се покланя
"Аз, Иоан, съм, който чух и видях, и когато чух и видях, паднах да се поклоня пред нозете на ангела, който ми, беше показал това. Но той ми рече: Недей! Аз съм служител на тебе и на братята ти пророците и на тия, които пазят думите на тая книга. Поклони се Богу." Откровение 22: 8-9
Последно редактирано от npp : 04-02-2014 на 07:09