.
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    А колкото до темата за безразборния секс - всеки сам си решава и който се опитва да дава тон в живота на разкрепостените - защо го прави? Завижда ли или просто обича да се бърка в чуждите работи. Че щом за него това работи и му е кеф - ми жив и здрав да е. Да приемем, че обичам всеки ден да съм с различна жена - хмм... не се чувствам виновен. Някой ще каже, че съм курвар и че само безразборен секс ме интересува и ще ме посочи обвинително с пръст. Ок и какво от това? Продължавам съвсем успешно да се чувствам невинен. А и кой казва, че безразборния секс е грешен и т.н.? Хора, които в живота си я са виждали гола жена, я не. Ако смятах, да живея техния живот, вероятно щях да се съглася. Ако бог не искаше да правим безразборен секс, а само веднъж с голямата ни любов, щеше да вземе някакви мерки относно половите ни органи. Но не го е направил. Само защото съответните писатели на свещените книги не са си доебали, не значи, че трябва да взимам думите им за чиста монета. И ще ти кажа защо - защото така се оставям на една книга да ми диктува живота, което просто няма как да стане.
    принципно си прав за това, поне донякъде, защото наистина естествено потребление (изключвайки случаите когато се причинява зло на съжителя/ближния), което е вредно за едни, може и да не е така/толкова вредно за други, но имаше и бесовски духове, които действуваха в половия живот на разни човеци през/чрез системата и дейността на духовното беззаконие, поради което сексът не беше за препоръчване, защото много хора се оказаха развратени по малко или много пагубен за тях и други начин, дори имаше цели пандемии от болести като хомосексуализма, и дори престъпления каквото се оказа и педофилията, и пр., а що се отнася до вярата/религията, все пак има разлика между правилната вяра в истинския Бог, чиято цел е неволите да бъдат съкратени до максимум, не само за настоящата вечност, но и за всяка следваща, докато човешката(666) религия/духовност е онази, която докара влошаване на света, а не само благодат за изобилен и вечен живот на всички в истинския Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 01-20-2015 на 22:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си