.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Сънища

Супер фен Аватара на CoockieMonster

Сънища

Вярвате ли в тях? Вярвате ли, че това което сънувате има символика? Преверявате ли в интерент какво значат те?

п.с. Онзи ден имах странен сън и когато проверих какво значи това се оказа много зле. Пише: загуба, любивна раздяла, нещастие, мъка. Измъчвам се от 4 дена.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сънищата са плод на собствените ти мисли между 12:00 и 20:00 часа през изминалия ден. Спомни си какво ти е минавало през главата в този промеждутък по-онзи ден.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    да минавало са лоши мисли, но да очквам ли раздяла или всичко това е глупост?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Една приятелка ми каза че ако сънуваш някой познат значи той мисли за теб и вярвам в това ;д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Уф.

Сънувала съм пантовката на Пепеляшка. Означаваше в съновника пътуване. Няколко дни по-късно заминах, без дори да знам, че ми предстоеше.

Сънувах война. Означаваше пожар. Същия ден сградата срещу нашата изгоря.

И мнооого такива. Не знам дали вярвам, честно казано. 'ма споделям, че не всичко е изключено.

Мега фен Аватара на RapExotic
    ^ Всъщност не. Всичко опира до психиката. Това, което сънуваш е само плод на твоите мисли и не включва аспекти в бъдещето, а само в миналото. Съновниците са изградени по една много елементарна система на вероятностите. Това е похвата и на повечето врачки и екстрасенси. Най-просто казано те се хващтат за дадена случка от близкото ти минало и чрез нея определят как е най-вероятно да се развият обстоятелствата от тук нататък. Примерно логично е ако си имал лошо преживяване на скоро и лоши мисли през деня, те да се превърнат в лош сън. Следователно тълкуванието ще е лошо и ще се сбъдне, но не защото си го сънувал, а заради обстоятелствата, които са те накарали да го сънуваш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Май вярвам само в съня за зъбите.

Отвратителен сън. Вещае болести или смърт (ако в съня ти зъбите падат). Казват, че ако сънуваш, че ти падат предни зъби, значи ще си отиде някой твой близък, а ако са по задни, няма да е толкова близък. За жалост колкото пъти сънувам, толкова пъти се случват трагедии. Последният път сънувах, че ми падат зъбите и след 4 5 дена почина на баща ми 1-ви братовчед.

Аз имам чувството, че сънувам този сън, защото прекалено много си ги харесвам. Изчела съм 10 страници с коментари, в който млади и стари казват, че винаги щом сънуват този сън или някой се разболява тежко, или умира. Бабите също много вярват в него.

Попронцип не вярвам много много . Всичко си зависи от нагласата и психиката на човека
    Не твърдя че сънищата не са пророк но не всички .

Аз много рядко спя понеже имам проблеми със съня . Но сънувам най-често войни и разни природни бедствия .
    Нищо друго .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ^ Всъщност не. Всичко опира до психиката. Това, което сънуваш е само плод на твоите мисли и не включва аспекти в бъдещето, а само в миналото. Съновниците са изградени по една много елементарна система на вероятностите. Това е похвата и на повечето врачки и екстрасенси. Най-просто казано те се хващтат за дадена случка от близкото ти минало и чрез нея определят как е най-вероятно да се развият обстоятелствата от тук нататък. Примерно логично е ако си имал лошо преживяване на скоро и лоши мисли през деня, те да се превърнат в лош сън. Следователно тълкуванието ще е лошо и ще се сбъдне, но не защото си го сънувал, а заради обстоятелствата, които са те накарали да го сънуваш.
    Да, включва аспекти от миналото, които предсказват бъдещето в другата му форма.

Много изречения, а нищо съществено не каза..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Принципно не вярвам. Обичам да сънувам, защото после ми е интересно да си спомням какви малоумни неща съм правила/мислила през съня.
    Само едно ми направи впечатление. Дядо ми наскоро сънува свой починал близък приятел. Това вещае смърт. След няколко дни баба почина. Но мисля, че съм сънувала починали близки, а не е ставало нищо, така че...

Мега фен Аватара на Зайче..
    ха-ха днес урока ни по психология беше такъв, така че ще се опитам да кажа каквото съм запомнила.
    Съня ти е породен от мислите ти преди два часа (т.е. два часа преди да заспиш). В повечето случаи няма никаква символика и т.н., просто това е нещо подсъзнателно. Ако те е страх от раздяла, е съвсем нормално да я сънуваш. Когато спим всъщност мозъка ни не спи, той работи още по-интензивно. В общи линии всичко е в главата ти и за най-добре спри да го мислиш, защото не е изключено и да започне да ти се повтаря този сън, а това само ще натовари психиката щом го приемаш толкова навътре. И по принцип съм чувала, че лошите сънища са на хубаво, така че ето ти още една причина да не се притесняваш.
    http://ask.fm/iwwkaa

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Вярвате ли в тях? Вярвате ли, че това което сънувате има символика? Преверявате ли в интерент какво значат те?

п.с. Онзи ден имах странен сън и когато проверих какво значи това се оказа много зле. Пише: загуба, любивна раздяла, нещастие, мъка. Измъчвам се от 4 дена.
    съновниците са измислица и в тях няма нищо вярно

но сънищата са един от най важните показатели за това какво се случва в живота ти , сънуваш обикновено нещата които те притесняват но не можеш да преодолееш или да споделиш. в сънищата ни излизат страховете ни , положителните емоции , мечтите ни и т.н. от това което сънуваш може да разбереш кое за теб е важно в живота , или къде да търсиш проблема но трябва да го разгадаеш напълно сама , следвай символите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си