.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мите бая имаш да изчетеш... самата идея на СОЦИАЛИЗМА (не комунизма) е меко казано перфектна, друг е въпроса, че трудно бихме я постигнали иначе като идея написано черно на бяло е перфектно...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    DarkTemplar, запознат ли си с идеята за Безусловен базов доход(ББД)? Какво ти е мнението?
    Последно редактирано от KumchoValcho : 03-08-2014 на 16:27

Мега фен
    Опа, не защитавах строя на Северна Корея, ами просто казвам, че родените хора там, не им е чак толкова зъл живота там, защото са свикнали и така са обучени. Единственото, което желаят е повече свободни пазари и пари за развитие.
    Иначе свободата, за която призовава капитализмът, естествено, че е много желана от обикновения човек и главно заради това например е гражданската война в Сирия, Либия и др. Срещу свободата няма замяна и противопоставяне. Жалкото е обаче, че всичко е една заблуда и това, за което се борят - е неосъществимо.
    Да, дивия капитализъм е почти на всякъде и не мисля, че може да бъде преодолян. Дори Полша, която е толкова близо до Германия, още с границите се забелязват промените към по-лошо. Смисъл, онези, подготвените, нямат намерение да пускат питата, а другите (ние) не можем да ги настигнем. И става все по-зле всяка измината година . Кризата вместо да се успокоява, тя се увеличава. Демографската криза също. Правителствата ни постоянно се сменят, и всеки гледа да намаже за себе си, ако ще и 10 мажуритарни системи да направим И 10 граждански войни - още по-зле ще става в този демократичен строй, изгоден само за ,,великите напреднали западняци. Това е всичко - полза в световен мащаб извличат от капитализма 30%, а останалото мизерства. Не знам как си представяш Русия да се демократизира...
    Това приватизиране на Запада си става съвсем демократично и никой реално не му пука за чуждия гъз.
    Така че, ако си представяш светло бъдеще, в което България е настигнала Запада ... хаха ми то това си е съвсем противно на демокрацията, няма как стане. За това ние още известно време коствено ще им робуваме, па после ще се избиваме помежду си и не знам какво ще се случва.
    Аз спирам да ви пиша...

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Мислех че съм в кофата...

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Мислех че съм в кофата...
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Искам само да ви посъветвам да прочетете документа "Будапещки меморандум и ядрено разоръжаване на Украйна".

Banned Фен
    ако русия реши да нападне украйна и нещата в този регион се разгорещят и стане по глобална война , нали знаете тогава е малко хаос и законите падат , първото нещо което ще направя е да отида до кюстендил и да пусна два проектила в белия дроб и още един куршум в челото на анархи бой

Цитирай Първоначално написано от Kenryoku Виж мнението
    аз им предлагам да се почват вече , нямам търпение да настане глобален хаос и слабите да се отсеят от силните , също във военно положение ситуацията се превръща в weapons free , нещо което чакам от много време за да разчистя прекалено много сметки
    Такива надъхани като теб първи ги очистват, А-а-алелуя

ти си много тъп обаче , точната дума не е надъхан , по скоро ще е очарован ще умре този който бърза и който не е действал в такива ситуации

примерно ти ще отидеш да грабиш вода и храна в близкия супермаркет и ще бъдеш пречукан или примерно биха те пречукали само понеже изглеждаш смешно

оф кой е казал че съм умен , мноо съм прост , спортистите като цяло са прости , ама на нея за кво и е интелект няма да си говорим за граматика и т.н , ще си говорим за други раоти , даже няма да има толкова говорене КУМЧО НАСРАН-ГЪЛТЧО , гълташ ли , гълтач
    от време на време

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    от време на време
    Не му обръщай внимание, в цикъл е.
    Dr. Gregory House

мухахахаха на кой му бърка и кой ревнува , на тебе ли да ревнуват и на кое точно твое качество че си уанна би и непрекъснато се опитваш да се докажеш пред себе си и останалите че не си нещастник

дай пусни снимка на приятелката ти в ЦЯЛ РЪСТ в облекло различно от попска носия , да видим на кое точно да завиждаме ако за това говориш , щото ми се стори че за тва става дума ако не , кажи на кое друго да ти завиждаме , на тялото , на бизнес успехите , на селото в което живееш ли
    Бих ти обяснил, нахранил и затапил, ама се казваш Виолин.. ;/
    Вашите са те изгаврили достатъчно..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си