нали правиш разлика м/у професионален спорт и любителски такъв? ти лично колко време отделяш на ден за спорт? не, не ми отговаряй, знам, че ще преувеличиш. интересувала съм се много на тази тема и знам г/д какъв е режима на един ски бегач или биатлонист. през зимния сезон са по световни купи и първенства, а през останалите три сезона са на подготвителни лагери, тренировки (не съм сиг колко часа бяха на ден, но доста). нямат почти никакво свободно време и личен живот. не са един или два случаите, при които състезател се отказва в пика на спортната си кариера с някви ненормални резултати (Магдалена Нойнер), за да имат време за себе си и семейството. дадох Астрид Якобсен за пример, защото медицината е според мен най-трудната наука, а тя учи в МУ в Осло и същевременно е спортист от най-високо ниво. просто...нямате си на идея колко е трудно, особено в такъв тим като норвежкия, в който има убийствена конкуренция. и кво чуждопоклонничене? аз гледам зимни спортове, в които нямаме изявени състезатели (с изкл на Сани Жекова). съжалявам, не съм отраснала в поколението на Дафовска и компания, а и не можем да живеем все на стари лаври. и тва не е идолопоклонничене, а възхищение. има разлика. вие първо не сте си направили труда да гледате един старт, а ми говорите. когато имате успехите на Оле Ейнар (който в едно интервю казва, че е прочел около 5 книги през живота си), тогава елате да омаловажавате спорта. няма как да ви го обясня, защото вие няма да схванете. любовта към спорта е нещо, което не всеки притежава и разбира.
Първоначално написано от psychopath
........
какво говори, бе, майна? в тва съм добра, тва използвам като аргумент. окей? и кво пречупване? баш тоя филм е един от най-типичните в жанра. като кажеш 'препоръчай ми някой наркомански филм' отговора е 'реквиема, trainspotting, rich kids, etc'. тоя цитат, който го постна знаеш ли в колко други филми го има тва послание? сам си вкара автогола като каза, че trainspotting е нещо ууууни-кал-но.