- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че е жалко
добре, че си ти да внесеш малко комедия. майната ти и на теб. жалко, че те харесвах.
сиг се чувстваш всеки път мн умен, когато си похапваш мръвки или когато хейтиш хомота. майната ти. не се имам за тъпа. досега никой не ми го е казвал (освен група пишлемета от форона), дори напротив. нз, явно имаме различни дефиниции за умен човек. никога не съм целяла да говоря на висок стил (а и не се налага) и да се правя на многознайка. истински умният човек според мен е този, който е винаги подготвен, който респектира учителите и съучениците си с наученото, че дори и който има отлични оценки, щот не всеки може, а се налага все пак да седнеш и да научиш.
днес гледах 12г. робство, който ми даде лъч надежда, че един ден отношението на потомците ни към наболели проблеми като веганството и вегетарианството например ще е такова, каквото е отношението ни днес към робството. и не става въпрос дали думите на бащата на Пи са верни, че това, което виждаме в очите на животните не е тяхната душа, а отражението на нашата. става въпрос за това, че е нехуманно, нецивилизовано и надявам се един ден немислимо.
в един коментар за снъф филми прочетох: 'Преди си мислех "what a wonderful world", сега е по-скоро "what a awful world"'.
исках само да споделя.