Цитирай Първоначално написано от Yogurt Виж мнението
3 месеца са достатъчно време, стига да искаш, да си организирана и сериозна.Можеш да си направиш своя система на учене, никой не е казал че програмата изготвена от училището ти е перфектна и, че в училище ще получиш нещо добро и качествено като образование.8ми клас е наистина важен, защото в някои страни като кандидатстваш за университет ти искат оценките от 8ми клас.Така..Има един сайт- ucha.se , той е платен - 3-6 лв на месец, но можеш да научиш много от него.Има ги всичките предмети освен български език и литература, систематизирани са и има упражнения в края на всеки урок.Според мен трябва да сложиш основата на нещата, които се учат в училище като прочетеш всички учебници до край без да пишеш планове и т.н, а просто да усвояваш материала.За това съм сигурна, че ще ти стигне един месец.Приеми учебниците като книги, които са ти приятни и интересни, защото наистина са такива.След всичко това започни да се упражняваш, попълвай празни места в учебни тетрадки, прави онлайн тестове..и така.Преглеждай уроците в сайта, който ти показах и съм абсолютно сигурна, че ще успееш.А за съучениците..хм..На тях не им пука за теб и не знаят какво ти е и въпреки това те упрекват и ти се подиграват.Майната им...Важната си ти.Погрижи се за себе си.Имай воля и не позволявай да се държат така с теб.И все пак постигни това, което те не очакват. Успех

Благодаря много за съвета и за подкрепата ))