Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
До пантерата, аз не съм писал лично съобщение за да заплашвам някой, как ако не престане ще го убия?
Личното съобщение изпратено към теб въобще не беше buthurt, а просто ми писна да се занимавам с теб и с простотиите ти не съм те заплашвал, че едва ли не ще те убия все ми е тая.. той ми писа лично съобщение изпълнено с филмарщина, как щял да ме намери и утрепе

Та до ВиолинЧО:
Его бустна ли си вече?
Ти си като оня виц за зайчето...
Отишъл зайо в сладкарницата изпил една боза, тръгнал си по пътя видял една мравка стъпкал я, а след като се прибрал у тях разположил се удобно на дивана и си набил една чикия и казал
- Ех това е живота... алкохол, убийства и секс..

Ти си същия фантазьор като зайчето...

И не нямам страх от лъжи, просто не е мъжко, а ти претендираш да си големия мъж. Нещо не ми се връзва просто, ти си един лъжец и каквото и да кажеш, аз няма да ти повярвам за мен си един льольо е тва е... А колкото аз и баща ми сме педали както казваш, доста в грешка си, факт е обаче, че ти във всеки пост само за пишки и педали говориш, да нямаш скрит комплекс, а? Искаш някой да ти нацепи задника и само за това говориш надявайки се някой най-после да ти изпълни желанието пък и се казваш Виолин, което е доста педалско.. Същия олигофрен си е като тоя http://ask.fm/Gankstera007 - изчакай само да постне някое видео и се виж, същата утрепка.... Поства КЛИП НА ЕКСПРЕС И ВИКА ТВА СЪМ АЗ, БОЖЕЕ
Ти си същия форумен супер марио, както е тоя.. фантазьор някакъв дошъл да избива комплекси върху лапетата у "тийн" проблема, кефи ме как "големия гангстер" - виси по цял ден да се хули у някакъв форум и да "заплашва" нек'ви 16 годишни, че ще ги бие.. МА ИНАЧЕ ГОЛЕМИЯ ГАНГСТЕР, бати жалкото детенце си, ти ако беше такъв за какъвто се представяш нямаше да имаш време да си цъкаш на компа, смешник.. Преди като ти звъннах супер се спече и затвори телефона да ми звъннеш след 1 час та да има какво да кажеш (да го измислиш) че иначе заекваш като второкласник дет са му взели стотинките за развалена баничка с лук от дъртата лелка на лавката в даскало... Аре не ме занимавай повече, че от разговорите с теб ми умират мозъчните клетки, дори и да се старая да ти падна на нивото пак не успявам, щот кат погледнеш нагоре виждаш дъното.. ;/
exee бахти пътеписа който си изписал калтак тия съобщения ще ти излязат през гъза младежо , и тва че приличаш на охлюв няма да те спаси

виж колко си смешен и как ти издиша тезата , като съм голям фантазьор аре срещни ме , нали ходиш на гости на приятелката ти , аз ще запаля джипката и ще дойда ще ги дам парите за гориво за да видя как ще ме насереш и да ми го кажеш тва в очите насрано пуйкоо

комплекси нямам , тук влязох с друга цел но като видях що за бастуни има и как никои не увира с изключение на хора които ги броя на пръстите на едната ми ръка , се отказах да пиша смислени работи , чу ли дрисич

когато ми звънна олигофрен ми правиха татуировка и не можех да говоря ти много добре чу шума от машинката или явно си глух понеже са ти запушени ушите със сперма знаеш ли кога единствено заеквам когато свършвам , примерно като свърша в котака на майка ти и ще заекна няколко пъти