- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Kenryoku
Не, просто не искам да се занимавам с плиткоумен неграмотен олигофрен като теб, който не може да напише една дума без грешка.. Ръси обиди е така на рандъм.. Ти за мен си лицемер, а това е лошо качество, смисъл освен обичайните ти лъжи/простотия/тъпотия и прочие се оказваш и лицемер, преди време се подиграваше на разни хора за имената им, пък ти си се казваш Виолин..Смисъл Сериозно..
Бих си кръстил така кучето, само за да го застрелям след това.. Вашите по педалско име не можаха ли да ти дадат? Що не се прекръстиш на Азис, отивате си, същия едноклетъчен олигофрен си като него.
Ти какво влизаш в тийна да избиваш комплекси ли? Щото в истинския живот си жалка путка (това го казват всички дет са се виждали с теб, между другото) естествено зад монитора си най-голямата нинджа, черна барета, командос, супер герой..
Дръвчи се на нек'ви тийнове у умрял форум, радва се на нек'ви БАТМАНИ, псува като циганин, не може да напише 2 думи правилно, АМА ПРЕТЕНДИРА, рийш ли, че е голямата работа..
Пикльо насран, такива като теб ги ям заедно с парцалите.. Льольо звъня му аз, той заеква и затваря, звъни ми след 1 час.. да има време да измисли какво да каже, смятай колко си смешен.. Въобще не ме занимавай повече и аз няма да ти обръщам повече внимание, ти за мен си един жалък, плосък, тъпанар с ограничено мислене и умствени способности, който се има за много велик, ма реално е една жалка утрепка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.