.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Kenryoku

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не, просто не искам да се занимавам с плиткоумен неграмотен олигофрен като теб, който не може да напише една дума без грешка.. Ръси обиди е така на рандъм.. Ти за мен си лицемер, а това е лошо качество, смисъл освен обичайните ти лъжи/простотия/тъпотия и прочие се оказваш и лицемер, преди време се подиграваше на разни хора за имената им, пък ти си се казваш Виолин.. Смисъл Сериозно..
    Бих си кръстил така кучето, само за да го застрелям след това.. Вашите по педалско име не можаха ли да ти дадат? Що не се прекръстиш на Азис, отивате си, същия едноклетъчен олигофрен си като него.
    Ти какво влизаш в тийна да избиваш комплекси ли? Щото в истинския живот си жалка путка (това го казват всички дет са се виждали с теб, между другото) естествено зад монитора си най-голямата нинджа, черна барета, командос, супер герой..
    Дръвчи се на нек'ви тийнове у умрял форум, радва се на нек'ви БАТМАНИ, псува като циганин, не може да напише 2 думи правилно, АМА ПРЕТЕНДИРА, рийш ли, че е голямата работа..
    Пикльо насран, такива като теб ги ям заедно с парцалите.. Льольо звъня му аз, той заеква и затваря, звъни ми след 1 час.. да има време да измисли какво да каже, смятай колко си смешен.. Въобще не ме занимавай повече и аз няма да ти обръщам повече внимание, ти за мен си един жалък, плосък, тъпанар с ограничено мислене и умствени способности, който се има за много велик, ма реално е една жалка утрепка.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Banned Фен
    Нали уж щеше да ме оставиш , що се завърна посерке да не ти засегнах крехката детска психика май атаките ми действат , путкарянев

ако не искаше да се занимаваш с мене нямаше да ми пишеш примерно щеше да ме игнорираш , така както тебе те игнорирала майка ти цял живот защо го е правила само може да гадаем , аз предполагам че се е въргаляла със чичо тошко с косматия шкембак от третия етаж във вашия вход

и кой е този с който като съм се виждал го е казал че ми е интересно сподели , ще го привикам и ще видим дали е истина лъжлив циганино

тва че ядеш парцали го знам , ти качествена храна през живота си не си виждал , тва е понеже си в казаните по цял ден казах ти като си толкова убеден че заеквам ела да се видим ще направим клипче иначе може да си говориш до утре колко съм се уплашил от теб което си е самата истина , и командоса не съм аз , ти разправяше че имаш берета за 200лв и че ходиш да отстрелваш падпадъци я кажи що стреляш по себеподобните си , памперс ? Милост нямаш ли , малка чурчице ?

знаеш ли кой е жалък за мен ? и най ГОЛЕМИЯ ПУТЯК ? този който говори във форума и говори зад гърба на другите , но пред тях лицемерничи този който е РЕАЛНИЯ е този който ще го каже в очите това някой да е говорил за мен показва колко нисък смешник е и че те е помолил да му обещаеш че няма да споменеш името му , в смисъл казъл ти е някои работи за мен и как се казвам но не иска да се разбира кой е , интересно защо ли нека другите да размислят ако беше толкова ербап и ако бях толкова смешен щеше да стане ясно кой го е казал това още повече щеше да си ме срещнал отдавна при положение че оня ден си бил в бургас , селска угризана от пумяри тояго

събрали се група педали да си разменят съобщения в скайп за мен , тва мноо ма блазни разбери колко плътно се насирате да говорите зад гърба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си