Нали уж щеше да ме оставиш , що се завърна посерке да не ти засегнах крехката детска психика май атаките ми действат , путкарянев
ако не искаше да се занимаваш с мене нямаше да ми пишеш примерно щеше да ме игнорираш , така както тебе те игнорирала майка ти цял живот защо го е правила само може да гадаем , аз предполагам че се е въргаляла със чичо тошко с косматия шкембак от третия етаж във вашия вход
и кой е този с който като съм се виждал го е казал че ми е интересно сподели , ще го привикам и ще видим дали е истина лъжлив циганино
тва че ядеш парцали го знам , ти качествена храна през живота си не си виждал , тва е понеже си в казаните по цял ден казах ти като си толкова убеден че заеквам ела да се видим ще направим клипче иначе може да си говориш до утре колко съм се уплашил от теб което си е самата истина , и командоса не съм аз , ти разправяше че имаш берета за 200лв и че ходиш да отстрелваш падпадъци я кажи що стреляш по себеподобните си , памперс ? Милост нямаш ли , малка чурчице ?
знаеш ли кой е жалък за мен ? и най ГОЛЕМИЯ ПУТЯК ? този който говори във форума и говори зад гърба на другите , но пред тях лицемерничи този който е РЕАЛНИЯ е този който ще го каже в очите това някой да е говорил за мен показва колко нисък смешник е и че те е помолил да му обещаеш че няма да споменеш името му , в смисъл казъл ти е някои работи за мен и как се казвам но не иска да се разбира кой е , интересно защо ли нека другите да размислят ако беше толкова ербап и ако бях толкова смешен щеше да стане ясно кой го е казал това още повече щеше да си ме срещнал отдавна при положение че оня ден си бил в бургас , селска угризана от пумяри тояго
събрали се група педали да си разменят съобщения в скайп за мен , тва мноо ма блазни разбери колко плътно се насирате да говорите зад гърба