- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Kenryoku
имам силни чувства към теб мноо ме надървяш и искам да проникна в теб
иначе нали се сещаш врагът на моя враг е мой приятел и мога да сключа временно примирие , така хем ще се сближим и ще мога да експлоатирам майка ти![]()
Внимавай че току виж Шаро ти дошъл на гости по пеньоар.
Ей пигментопривилегированите по рождение, появихте се и темата пак отиде към хомо фантазиите на двама ви, защо винаги трябва да спорите кой от вас е по-голям педал?
Мех, защо ли се занимавам, оставям ви, то направо струят хомоеротични излъчвания от тая тема вече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В момента подскачаш като послушен пес дори вече не е нужно да ти се подхвърлят кокалчета.
Просто не ми се занимава с педалски истории..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аве ей момченце , ти си по слаб психически от пенсионер с 50лв пенсияСпомням си когато те остави приятелката ти влезе в темата за чувствата и почна да цивриш като жена колко ти било тъжно и т.н.
как може да разчиташ на приятелката ти да ти оправя настроението
ами когато някой друг я наебе тогава кво праиш
![]()
несамостоятелен каваля кажи мама ли все още купува покупките за у къщи
с мама добре ли се живее
сигурно е много яко да ти прави филийки с масалце всяка сутрин и да влиза в стаята ти без да почука докато лъскаш бастуна на снимки на съсухрената ти приятелка
Понеже я виждаш веднъж на годината , пък аз може да я виждам веднъж на 2 дни примерно
Мухах ебавам се ти да не се върза , лайнян дудук
такава селска кранта с гърди с формата на паркета в хола ми няма нужда
паркета е як ама плоскост е не е релефен кво да се праи
![]()
а тая с аватар на буца мухлясало сирене , що реши да се обади![]()
ще и отговоря все пак , загубих им бройката , може би към 85![]()
Последно редактирано от Aleksandra_93 : 03-16-2014 на 20:29
ахахах Цецкооо щях да съм запалил студентски град ако дочитах тарикатските постчета!
Йей, носферату пак си поддържа топките със собствен фейк..![]()
Dr. Gregory House
виж колко си тъп цвъко , тоя който си мисли дори на 1 % че това е мой акаунт да провери мненията му и да види дали съвпада някакъв шаблон , за 100 поста поне един щеше да се дублира с начина ми на писанев полицията могат да хванат някой по почерка независимо колко тъпо се опиташ да се подпишеш
на подсъзнателно ниво е
същата работа и тука не можеш да си толкова добър да не се изпуснеш поне веднъж
щях да се окалям досега , цялата работа е че никога няма да имам кал по мен , калявата работа е за смукачи като теб
дето се опитват да ме затапят с 1 изречение и незначителни нападки от типа децката градина
![]()
цвъко имаш ли застраховка животпантерата те поръча , плати ми доста завидна сума да ти отрежа пръст , ухо или да те наръгам в задника , аз предпочитам да те мушна в гъза понеже така се води лека телесна повреда
Пък и нали рижите са мои хора , ще оставя техния почерк върху задните ти части
![]()
и кво те учудва , тука всеки те мрази и ти се смее понеже си клоуни скоро ще имаш прободна рана в задните части
![]()
Dr. Gregory House
Фиш не ми пука особен за мнението ти ;с
Dr. Gregory House